Συμβαίνει Τώρα: Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας. Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Περισσότερα σε λίγο.

– Με αστεία για την γραβάτα που είχε υποσχεθεί να φορέσει όταν θα βγεί η χώρα από τα Μνημόνια ξεκίνησε η συνομιλία Τσίπρα – Παυλόπουλου – Ο πρωθυπουργός μίλησε για νεα σελίδα για την χώρα μετά την συμφωνία – Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στήριξη – «Εκανα αυτό που θα έκανε ο καθένας στην θέση μου», απάντησε ο Προκόπης Παυλόπουλος – Δείτε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού


Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Η συζήτηση ξεκίνησε με τα γνωστά αστεία περί γραβάτας. Ο κ. Παυλόπουλος θυμήθηκε ότι πολλοί έχουν κάνει δώρα στον πρωθυπουργό με πρώτο τον Ματέο Ρέντσι. «Μου έχουν δώσει όλοι, αλλά…», είπε ο πρωθυπουργός και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δυστυχώς τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται. Θα πρέπει να βρω πουκάμισο γιατί δεν έχω ανοικτό πουκάμισο».

Δείτε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας
https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/10156546637488054/

ΠΗΓΗ: newsit.gr