Συμβαίνει Τώρα: Σφαγή στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή. Έκτακτη Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής
Www.true.gr

Συμβαίνει Τώρα: Σφαγή στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή. Έκτακτη Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής

– Πάγωσε η Βουλή από τα όσα βγήκαν από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση! – Ζήτησε την σύλληψη του υπουργού Αμυνας, του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας – Ζήτησε τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!

Λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο βγήκαν από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπραρμπαρούση κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ. Ο κ. Μπαρμπαρούσης επι της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Ο στρατός», είπε, «να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!» Μάλιστα, αφού τα είπε αποχώρησε από την αίθουσα! Στην Ολομέλεια έμεινε μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο οποίος όμως δεν είπε τίποτα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.


Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

[newsit]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr