Συμβαίνει Τώρα: Πυκνό Χιόνι στον Λευκό Πύργο. Περιπέτεια για Μαθητές στην Κακοκαιρία...
Www.true.gr

Συμβαίνει Τώρα: Πυκνό Χιόνι στον Λευκό Πύργο. Περιπέτεια για Μαθητές στην Κακοκαιρία…

Σε κλοιό χιονιά η Θεσσαλονίκη. Αγώνας για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί στη Βόρεια Ελλάδα…

Με μία ημέρα καθυστέρηση θα επιστρέψουν στην Κρήτη, μαθητές της Γ’ Λυκείου του Καλλιτεχνικου σχολείου Ηρακλείου, λόγω καιρικών συνθηκών. Τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς καθηγητές, έκαναν την πενταήμερη εκδρομή τους σε Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη, και η επιστροφή τους ήταν προγραμματισμένη για χθες το βράδυ.

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν ματαίωση της πτήσης. «Όλοι διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», και αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα», όπως δήλωσε ο προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου.

Χιονίζει στη ΘεσσαλονίκηΈντονη είναι χιονόπτωση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα πέριξ της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα το χει «στρώσει» σε περιοχές του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, του δήμου Λαγκαδά καθώς και στη Χαλκηδόνα.

Από τις 03.00 τα ξημερώματα είναι κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου. Για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός και ο δρόμος Χορτιάτη – Πανοράματος, προκειμένου καθαριστεί από τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου και αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.Λόγω της χιονόπτωσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Φίλυρο και Εξοχή. Κλειστά λόγω του χιονιού θα μείνουν τα σχολεία και στις περιοχές του Λαχανά, του Βερτίστου και του Σοχού στο δήμο Λαγκαδά καθώς και σε όλο το δήμο Χαλκηδόνας. Κλειστά θα παραμείνουν λόγω της έντονης χιονόπτωσης και τα σχολεία στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr