Συμβαίνει Τώρα: Πανικός στη Λέσβο από Καταλίσθηση. Τεράστιοι Βράχοι Έθαψαν ολόκληρο Χωριό

Παραλίγο τραγωδία σε χωριό στη Λέσβο – Νύχτα εφιάλτης για τους κατοίκους στο Πλωμάρι, όπου έβρεξε… βράχια – Η μεγάλη αποκόλληση βράχων προκάλεσε πανικό – Οι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι – Ζημιές σε σπίτια, στάβλο και ένα μηχανάκι – Σκοτώθηκε ένα σκυλάκι από την κατολίσθηση – Απίστευτες εικόνες και βίντεο από την περιοχή
Νύχτα τρόμου στο Πλωμάρι για τους κατοίκους που ξύπνησαν από τη βροχή… βράχων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 1:00 τη νύχτα, σημειώθηκε κατολίσθηση σε γειτονιά που βρίσκεται λίγο πριν το ύψος απέναντι από τη βιβλιοθήκη.

Μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι. Δυστυχώς με την πτώση των βράχων σκοτώθηκε ένα σκυλί.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς όπως ήταν φυσικό, τρόμαξαν και βγήκαν αμέσως έξω, η κατάσταση θύμιζε σεισμό. Ένας κάτοικος στη συνέχεια αναγκάστηκε για προληπτικούς λόγους να διανυκτερεύσει αλλού. Οι συγκεκριμένοι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι και λόγω των σεισμών και των βροχοπτώσεων ήταν βεβαρημένοι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Αρμενάκας που μετέβησαν στο σημείο. Με το φως της ημέρας στο σημείο αναμένεται να βρεθούν μηχανικοί του Δήμου Λέσβου για αυτοψία. Το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που σημειώθηκε η κατολίσθησηΠΗΓΗ: www.newsit.gr