Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Λίμνη το Νοσοκομείο Σωτηρία! Σοκάρουν οι Φωτογραφίες με Ανθρώπους να Προσπαθούν να Σωθούν!

Ο καιρός έκανε τα… δικά του και μέσα σε λίγες ώρες δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα σε πολλά σημεία της Αττικής. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Καιρός για… εκατοντάδες κλήσεις στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς και παροχή βοήθειας!

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, 29.07.2018, έκαναν μέχρι και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να εφιστά την προσοχή και ζητά, μάλιστα, από τα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμα!

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του και δρόμοι πλημμύρισαν, υπήρξαν διακοπές ρεύματος, ενώ σε πολλά σημεία της Αττικής οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με πολλά αυτοκίνητα να πηγαίνουν… βόλτα!

Οι εικόνες, όμως, που έρχονται από το νοσοκομείο Σωτηρία, είναι πραγματικά εξοργιστικές. Σε ένα μέρος όπου οι κοινωνικές ομάδες είναι εξαιρετικά ευάλωτες, θα περίμενε κανείς να μην μετατρέπονται οι περιβάλλοντες χώροι σε… πισίνες, εξαιτίας μια καταιγίδας!


Κι όμως, αυτό ακριβώς έγινε. Όλα ξεκίνησαν από αυτήν την φωτογραφία, η οποία έγινε viral στα social media. Δείχνει δυο ανθρώπους να βρίσκονται με το νερό μέχρι το στήθος, ενώ στο βάθος ένα αυτοκίνητο… ίσα που φαίνεται!

Ο καιρός και το πλημμυρισμένο Σωτηρία
Όμως υπάρχει και συνέχεια, αφού νέες φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, δείχνουν το πλημμυρισμένο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σωτηρία…

Δείτε τις εικόνες


Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr