Συμβαίνει Τώρα: Άντρας στην Πάτρα απειλεί να Αυτοκτονήσει μέσα στο Σπίτι του. Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, όπου 59χρονος ο οποίος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, απειλεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονται άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Η προσέγγιση στο σπίτι που έχει «ταμπουρωθεί» ο άνδρας, προς το παρόν είναι δύσκολη καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά ιδιοκτησίας του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018, απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργός Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

Σήμερα τρεις μήνες μετά την πρώτη απόπειρα, ο 59χρονος απειλεί εκ νέου να θέσει τέλος στη ζωή του διαμαρτυρόμενος για το ίδιο θέμα.

Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όμως αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

ΠΗΓΗ: clickmag.gr