Συμμορίες τσιγγάνων μπαίνουν σε σπίτια πυρόπληκτων και κλέβουν ό,τι έχει απομείνει από τη φωτιά
Www.true.gr

Συμμορίες τσιγγάνων μπαίνουν σε σπίτια πυρόπληκτων και κλέβουν ό,τι έχει απομείνει από τη φωτιά

Συμμορίες τσιγγάνων δίχως κανέναν σεβασμό για τον ανθρώπινο πόνο εισβάλλουν σε σπίτια πυρόπληκτων και κλέβουν ότι έχει απομείνει.

Στο Νεο Βουτζά οι κάτοικοι δεν έχουν να διαχειριστούν μονο την απώλεια ανθρωπίνων ζωων και τις καταστροφές τις οποίες έχουν υποστεί τα σπίτια τους από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας, αφού καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι και με συμμορίες Ρομά, οι οποίοι πραγματοποιούν επιδρομές και πλιάτσικο στα ακατοίκητα, εξαιτίας της φωτιάς, σπίτια.

Φαίνεται πως η λέξη σεβασμός προς τον ανθρώπινο πόνο δεν υφίσταται για μερικούς, που ακόμη κι αυτες τις δύσκολες στιγμές δεν διστάζουν «να βάλουν πιο βαθιά το μαχαίρι» στις πληγές των πυροπαθών.Μεμονωμένες ομάδες λοιπόν εισβάλλουν στις καμένες κατοικίες και αρπάζουν ό,τι βρουν και θεωρήσουν οτι τους χρησιμεύει με αποτέλεσμα τα περιστατικά πλιάτσικου να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Οι αστυνομικές Αρχές επειτα απο καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής αύξησαν τις περιπολίες, ιδίως τις βραδινές και μεταμεσονύχτιες ώρες έτσι ώστε να περισώσουν ό,τι απέμεινε από τις περιουσίες των πληγέντων.

Προ ολίγων ημερών μάλιστα γνωστοποιήθηκε η είδηση για την σύλληψη τεσσάρων ατόμων νεαρής ηλικίας οι οποίοι έβγαιναν από ένα σπίτι στο Νέο Βουτζά, κρατώντας αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει απο το εσωτερικό του.

Εντούτοις, απ’ ό,τι γίνεται αντιληπτό, δεν ήταν το μοναδικό κρούσμα για αυτό και η αστυνομία έκρινε πως οι περιπολίες πρέπει να αυξηθούν τις προσεχείς ημέρες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν παρόμοια περιστατικά.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr