Συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το Rolex. Όταν κατάλαβαν ότι είναι ο Πρωταθλητής του ΜΜΑ ήταν ήδη αργά

 Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μασκοφόροι κακοποιοί προσπάθησαν να κλέψουν ένα ρολόι Rolex από έναν πρώην παλαιστή MMA καθώς περπατούσε με τους δύο γιους στο βόρειο Λονδίνο.

Η τετραμελής συμμορία έβαλε στόχο τον 46χρονο Raf Filiz, τον χτυπούσαν στο έδαφος προσπαθώντας να αποσπάσουν το ρολόι αξίας 11.000 λιρών από το χέρι του.

Οι γιοι του Aaron και Kai, και οι δύο κάτω των 16 ετών, χτυπήθηκαν επίσης καθώς οι ληστές ξυλοφόρτωσαν τον πεσμένο πατέρα τους στο έδαφος.

Αλλά κατάφερε να τους απομακρύνει και έφυγαν από το μέρος με άδεια χέρια, ενώ ο Aaron ειδοποίησε τους περαστικούς για την επίθεση.

Είναι η τελευταία σε μια σειρά από επιθέσεις συμμοριών στο βόρειο Λονδίνο σε αρκετούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων της Arsenal Mesut Ozil και Sead Kolasinac που στόχο είχαν πάλι τα ρολόγια τους.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγα μίλια από το σημείο όπου τα αστέρια της Arsenal είχαν κυνηγηθεί από τους ληστές την περασμένη εβδομάδα και όπου ο Michael McIntyre είχε ένα ρολόι που κλάπηκε από το αυτοκίνητό του πέρυσι.

Ο Filiz είπε ότι περπατούσε με τους γιους του προς το αυτοκίνητό του από ένα café όταν δέχτηκε επίθεση από πίσω.

Είπε στη Sun: «Δεν αντέδρασα αρχικά. Νόμιζα ότι ήταν ο γιος μου. Τότε ένιωσα ένα άλλο χέρι στον καρπό μου. Καθώς γύρισα είδα τα πρόσωπα των γιων μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν ήταν αστείο.»

Ο Filiz δήλωσε ότι ρίχτηκε στο έδαφος από τον έναν ληστή, ενώ δύο άλλοι τον κλωτσούσαν στο στήθος και τον έριχαν στο πρόσωπο.

Ένας από τους γιους του χτυπήθηκε επίσης στο πίσω μέρος του κεφαλιού όταν προσπάθησε να διαλύσει την επίθεση.

Ο Filiz είπε ότι η εκπαίδευσή του τον βοήθησε να εμποδίσει τα χτυπήματα και σύντομα συνειδητοποίησε ότι οι κακοποιοί δεν ήταν οπλισμένοι.

Οι γιοι του κατάφεραν επίσης να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου, προκαλώντας τη συμμορία να τραπεί σε φυγή με ένα λευκό Suzuki.

Ο Filiz, ο οποίος δήλωσε ότι θα κυνηγούσε τη συμμορία, αν δεν ήταν παρόντες τα παιδιά του, πρόσθεσε: Σε αυτό το σημείο ήμουν κυρίως ανακουφισμένος για τα παιδιά μου¨που δεν έπαθαν κάτι σοβαρό. Αλλά θα ήθελα να τους κυνηγήσω έναν-έναν. Είμαστε σε μια άνομη κοινωνία.»

Σε ένα άλλο περιστατικό στο Βόρειο Λονδίνο, ο πρώην παίχτης της Tottenham και ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ronny Rosenthal δέχτηκε επίθεση από τους διαρρήκτες στο σπίτι του τον Μάιο.

Ο ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε στο πρόσωπο από έξι άντρες που έφεραν μαχαίρια και φορούσαν μάσκες, διέρρηξαν το ακίνητό του αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών στη 1 π.μ. στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Ο Ozil και ο Kolasinac κυνηγήθηκαν στους δρόμους του βόρειου Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, καθώς οι δράστες προσπαθούσαν με κεραμίδια να σπάσουν το πίσω παράθυρο.

Ο Ozil μπήκε στην αντίθετη κυκλοφορία του ρεύματος, καθώς οι ληστές τους ακολουθούσαν. Κατά τη διάρκεια της επιδίωξης, ο Kolasinac τηλεφώνησε σε κοντινό τουρκικό εστιατόριο στο Golders Green όπου ήταν τακτικοί πελάτες, πριν σταματήσουν εκεί και βγουν έξω.

Ο Ozil είναι γνωστός για την αγάπη του για τα ακριβά ρολόγια, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής έκδοσης «Invincible» Rolex αξίας 30.000 λιρών και μιας ειδικής έκδοσης αξίας 6.600 λιρών από τιτάνιο Cyrus Kuros.

Βίντεο δείχνει τον Kolasinac να αντιμετωπίζει τους επιτιθέμενους δείχνει ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι, αν και η μάρκα δεν είναι σαφής.

Ο MacIntyre είχε παρκάρει έξω από το σχολείο του παιδιού του όταν οι αδίστακτοι κακοποιοί έσπασαν το αυτοκίνητό του και του έβγαλαν το ρολόι αξίας 15.000 λιρών.