Σύμφωνα με το Instagram Αυτό είναι το Ιδανικό μαγιό για Κάθε σωματότυπο

Το brand μαγιό «Summersalt» μπορεί να μην το έχεις ακουστά, αλλά το ολόσωμο «Sidestroke» που θα δεις παρακάτω σίγουρα το έχεις πετύχει κάπου στο newsfeed σου στο Instagram. Aυτό το ασύμμετρο one piece με τον έναν ώμο και τις γεωμετρικές, ριγέ τριχρωμίες έχει γίνει ήδη sold out 25 φορές από την ημέρα που κυκλοφόρησε και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις γυναίκες που το έχουν φορέσει και τις υπόλοιπες 7.000 που έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν, είναι ένα από τα πιο κολακευτικά σχέδια για όλους τους σωματότυπους.
Για να κατασκευαστεί έχουν μελετηθεί προσεχτικά οι διαστάσεις 10.000 διαφορετικών γυναικών και οι ραφές τους είναι προσαρμοσμένες πάνω στο ύφασμα με τρόπο που καλύπτει την κοιλίτσα και μακραίνει τα πόδια. Το έχουν φορέσει και στη μονόχρωμη εκδοχή του αλλά και στις ριγέ αποχρώσεις του, γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικά στυλ και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν δείχνει ωραίο πάνω σε κάποια από αυτές.
Οι Influencers το έχουν «ταξιδέψει» με τις αναρτήσεις τους από την ακτή στο Αμάλφι μέχρι ένα προγαμιαίο pool party στην Σουηδία και η Daily Mail του έκανε εκτενές αφιέρωμα χαρακτηρίζοντάς το «το ιδανικό μαγιό για όλες». Το αν είναι υπερβολή κάτι τέτοιο θα το κρίνεις και εσύ μόνη σου κοιτώντας τις φωτογραφίες. Κατά τ’ άλλα είναι πάντα ωραίο να ανακαλύπτουμε είδη μαγιό που δεν ξέραμε και να κάνουμε πως δεν πλησιάζει ο Σεπτέμβριος #κανεναφθινοπωρο

Πηγη queen.gr