Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Νέα επεισόδια! Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια! Σπασμένα γυαλιά στο δρόμο...
Www.true.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Νέα επεισόδια! Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια! Σπασμένα γυαλιά στο δρόμο…

Δυναμική η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία! – Σημαίες, συνθήματα, «παλμός» και πλήθος κόσμου με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου – 500 πούλμαν από όλη την Ελλάδα έφτασαν στη συμπρωτεύουσα – «Παρατράγουδα» το πρωί – Αφίσες με ύβρεις εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη στον Λευκό Πύργο και επίθεση με πέτρες εναντίον λεωφορείου που ξεκινούσε από την Αθήνα! – Ανοιχτό το αν θα πάει ο Μητροπολίτης Άνθιμος που… αποθεώθηκε –

Στις 14:00 το μεσημέρι τις Κυριακής, 21.01.2018, ξεκινά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Ένα συλλαλητήριο που οι διογρανωτές του ελπίζουν να μετατραπεί σε μια «λαοθάλασσα» που θα στείλει σαφή «μηνύματα».

Ώρα… Θεσσαλονίκης λοιπόν. Στην «καρδιά» της συμπρωτεύουσας, στον Λευκό Πύργο, οι διοργανωτές ελπίζουν να δουν περισσότερους από 30.000 πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.Οι «ασχήμιες», πάντως, δεν έλειψαν αφού δύο περιστατικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκάλεσαν συζητήσεις.
Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Καμάρας, όπου ήταν προγραμματισμένη η αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, ενάντια στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται σήμερα στην πόλη, για το όνομα της Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το THESTIVAL.GR, περίπου δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δύο κορίτσια 15 ετών, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και κατευθύνονταν στον χώρο του συλλαλητηρίου. Οι άγνωστοι πήραν τις σημαίες και τις έσπασαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα κορίτσια, οι κουκουλοφόροι διαπληκτίστηκαν μαζί τους και μάλιστα ένας πολίτης καταγγέλλει τον από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr