Συγκλονίζουν τα Λόγια του Νάσου Παπαργυρόπουλου για τον Πατέρα του! «Επειδή Μιλάγαμε σαν Άνδρες και Φοβόμασταν …»

Οι Διάσημοι του Survivor 2 κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένειά τους. Όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είδε τη φωτογραφία του πατέρα του, δεν άντεξε και έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

Αφορμή για να έρθει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κοντά με τον πατέρα του, Αργύρη και να δεσμευτεί on air να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, στάθηκε το έπαθλο της επικοινωνίας

«Σε ευχαριστώ πολύ μάνα! Μου δίνεις δύναμη να είμαι εδώ, κάθε φορά που βρίσκω δυσκολίες σκέφτομαι εσένα. Θα τα πούμε από κοντά γιατί δεν θέλω να κλαίω και να με βλέπει ο κόσμος, θα πιάσω μία γωνιά και θα το κάνω μετά. Ελπίζω να με συγχωρέσεις αν δεν τα έχουμε πει για καιρό. Και θα επανορθώσω, να το ξέρεις αυτό, σε όλα που χρειάζεσαι από εμένα», επεσήμανε ο Νάσος αρχικώς.


Η συγκίνηση ήρθε στο αποκορύφωμά της, τη στιγμή που στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα του πατέρα του, του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου. «Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό, δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια επειδή ήρθαμε σε επαγγελματική και προσωπική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου! Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ! Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω. Το Survivor με έκανε να σκεφτώ τη σχέση μας πολύ καλύτερα και κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, να την υπολογίζω και να μην αφήνω βλακείες να μας χωρίζουνε», είπε ο παίκτης των Διάσημων και πρόσθεσε: «Επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άνδρες και φοβόμασταν να τα πούμε, θέλω να σου πω ότι σ’ αγαπάω! Θέλω να το πω ενώπιον όλου του κόσμου ότι σ’ αγαπάω, γιατί δεν στο έχω πει! Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: stroumfaki.gr