Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της Σοφίας Παθέκα για την 13χρονη Εβίτα που πήδηξε στο κενό για να σωθεί
Www.true.gr

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της Σοφίας Παθέκα για την 13χρονη Εβίτα που πήδηξε στο κενό για να σωθεί

Η ιστορία της 13χρονης Εβίτας Φύτρου, που πήδηξε στο κενό για να σωθεί από τη φωτιά στο Μάτι, έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο.

Η Εβίτα, όμως, δεν ήταν το μοναδικό θύμα, αφού στη φωτιά χάθηκαν ο αδελφός της, ο 11χρονος Ανδρέας, και ο πατέρας τους, Γρηγόρης. Τα δύο αδέλφια ήταν μαθητές του Αρσακείου- Τοσίτσειου σχολείου και η Εβίτα έκανε πρωταθλητισμό στην ποδηλασία, ενώ τα χνάρια της ακολουθούσε ο Ανδρέας.

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τα δυο παιδιά ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, ενώ αργότερα για τον μικρό Ανδρέα έγραψε και ο Γιώργος Τσαλίκης, αφού ήταν κολλητός του γιου των κουμπάρων του.


Η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα σχολιάζοντας την ανάρτηση του Τσαλίκη κατέθεσε τη δική της μαρτυρία για την άτυχη Εβίτα και την τραγική μητέρα της, Βαρβάρα.

«Η Εβίτα ήταν συμμαθήτρια του γιου μου σε όλο το δημοτικό. Κορίτσι σπάνιο, πρωταθλήτρια πάντα με χαμόγελο! Ιδιαίτερο πλάσμα. Οι γονείς; Αφοσιωμένοι στα δυο παιδιά, διακριτικοί… προστατευτικοί. Πριν 10 μέρες η Βαρβάρα έχασε τη μάνα της και χθες έχασε τη ζωή της όλη. Πείτε της όλοι ότι είμαστε δίπλα της κ κάντε μια προσευχή γιατί τη γυναίκα αυτή να αντέξει αυτό που τη βρήκε!».

iellada

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr