Συγκλονίζει το Προφητικό Μήνυμα της Δώρας στο Facebook Λίγο Πριν δολοφονηθεί στο Νεκροταφείο.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.

Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.


Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζα αυτή τη θλιβερή συνήθεια. Ίσως είχαν διαβάσει το μήνυμά της. Βέβαιο είναι ότι ο δολοφόνος τη συνάντησε την ώρα που είχε πάει όπως συνήθιζε στο νεκροταφείο…

Τα ερωτήματα είναι δεκάδες. Ο τραγικός πατέρας της 32χρονης μίλησε για δολοφόνο που τη στοχοποίησε λόγω της εργασίας της στο ΣΔΟΕ. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες υποθέσεις χειριζόταν η όμορφη κοπέλα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως είχε προκαλέσει στην προσωπική της ζωή. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Πηγή