Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που πέθανε από κoρoνoϊό στο Μεξικό: «Παρέλαβα μόνο την τέφρα του»
Www.true.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που πέθανε από κoρoνoϊό στο Μεξικό: «Παρέλαβα μόνο την τέφρα του»

Η θλίψη της μεγάλη όπως και τα αναπάντητα γιατί. Έχουν περάσει πέντε μήνες από τον χαμό του συζύγου της από κορονοϊό στο Μεξικό και ακόμα τα μάτια της δεν έχουν στεγνώσει από τα δάκρυα. .

Πρόκειται για τη γυναίκα που τον περασμένο Απρίλιο, έμαθε ότι ο άντρας πέθανε, λίγο πριν βγει στον αέρα του Live News, για να ζητήσει εκλιπαρώντας να βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει να μάθει τι συμβαίνει με την υγεία του.

Η Ιωάννα Μαυρογένη δεν κατάφερε ούτε να θάψει τον σύζυγό της. Παρέλαβε μόνο την τέφρα του, κι αυτό μετά από αγώνα και χωρίς καμία βοήθεια. Όλα έγιναν, όπως λέει, με έξοδα δικά της και την βοήθεια φίλων και γνωστών. «Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια και απλά, όλα έσβησαν» τονίζει χαρακτηριστικά. «Κανείς δεν φρόντισε να έρθει».

«Δεν είχε κανένα νόσημα, ούτε ήταν καπνιστής»
Την ώρα που η σύζυγος του 46χρονου Έλληνα Δημήτρη Κουμαργιά, αναζητούσε τα ίχνη του σε νοσοκομεία του Μεξικό, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δημοσίευαν φωτογραφίες – ντοκουμέντο.


Ήταν η στιγμή που ο Έλληνας οικονομικός διευθυντής ομίλου με έδρα το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταφερόταν «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό και σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Δεν είχε κανένα νόσημα, ούτε ήταν καπνιστής. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνε».

Τον 46χρονο, εντόπισαν συγγενείς στο Μεξικό μιας τηλεθεάτριας, η οποία τους ενημέρωσε αμέσως μόλις είδε την γυναίκα στο Live News και συμμερίστηκε την αγωνία της. Ωστόσο, ήδη, οι πνεύμονές του δεν λειτουργούσαν και η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.


Υπάρχει άλλη επιλογή από τη μάσκα;
Μέσα στον πόνο της είναι αδύνατο να συγκρατήσει τον θυμό της, όταν κάποιοι, ενώ εκείνη έχει χάσει τον άντρα της με τέτοιον τρόπο, αρνούνται ακόμα ότι υπάρχει κορoνοϊός.

«Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να φοράμε μάσκα όλη μέρα. Όμως τι επιλογή υπάρχει; Πρέπει να το κάνουμε».

Πέντε μήνες μετά, η Ιωάννα, προσπαθεί να βρει ξανά τις χαμένες της ισορροπίες. Είναι πια μάνα και πατέρας μαζί για ένα 8χρονο κοριτσάκι που έχασε ξαφνικά τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr