Συγκλονίζει ο Βότσκαρης για τον Καρκίνο του: «Αυτή την μάχη την χρωστάω σε…»
Www.true.gr

Συγκλονίζει ο Βότσκαρης για τον Καρκίνο του: «Αυτή την μάχη την χρωστάω σε…»

Προ ημερών σας ενημέρωσα για την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο συνάδελφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης. Ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό είχε γνωστοποιήσει τον καρκίνο του γράφοντας «Τελικά γεννήθηκα άτυχος θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω. Μετά το σοκ ξεκινάει ο πόλεμος».
Όπως αντιλαμβάνεστε, μετά την δημοσιοποιήση του προβλήματος του, ο Γιώργος έλαβε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από επαγγελματίες του χώρου.
Σήμερα, πάλι μέσα από το Facebook επέστρεψε με ένα δεύτερο μήνυμα. Μόνο που αυτή τη φορά το μήνυμα του είναι πιο ελπιδοφόρο και αισιόδοξο, αλλά παράλληλα και συγκλονιστικό.
Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανάρτηση του:
«Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση για την αγάπη και για την δύναμη. Πριν τρεις μέρες έγραψα για μια χαμένη μάχη αλλά τώρα πιο ήρεμος κατάλαβα ότι καμιά μάχη δεν χάνετε αν δεν παραδώσουμε τα όπλα. Αυτή την μάχη την χρωστάω σε εμένα στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους πιστεύουν σε εμένα. Την οφείλω σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που μπήκαν στον κόπο, την ώρα που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, να μοιραστούν την δική τους ιστορία και να μου πούνε κουράγιο και δύναμη. Ευχαριστώ και πάλι και πάμε για μια μεγάλη μάχη» Δείτε τη φωτογραφία.

Πηγη blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr