Συγκλονίζει ο Θάνος Τοκάκης: Ο αδερφός μου παλεύει εδώ και 1,5 χρόνο με τον καρκίνο στον εγκέφαλο
Www.true.gr

Συγκλονίζει ο Θάνος Τοκάκης: Ο αδερφός μου παλεύει εδώ και 1,5 χρόνο με τον καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο Θάνος Τοκάκης προχώρησε σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον αγώνα ζωής που δίνει ο αδελφός του.

Ο ηθοποιός και η Βίκυ Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και μίλησαν μεταξύ άλλων για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνά ο αδερφός του.

«Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», είπε ο Θάνος Τοκάκης.

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.


Οι δυο τους μίλησαν για την περίοδο της καραντίνας, με την γνωστή ηθοποιός να αποκαλύπτει, μάλιστα, πως νόσησε από κορονοϊό: «Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, με δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 μέρες, βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα».


Το ζευγάρι αναφέρθηκε και στις δουλειές του στον χώρο του θεάματος και διάφορα ευτράπελα που τους συνέβησαν, με τον Θάνο Τοκάκη να ξεχωρίζει την πρώτη φορά που έπαιξε στην Επίδαυρο, όταν και πήρε φωτιά το σκηνικό κατά τη διάρκεια της παράστασης. Όπως περιέγραψε: «Ήταν η τελευταία φορά που επιτράπηκαν οι φωτιές live στην Επίδαυρο. Έπιασε φωτιά το σκηνικό κι ανεβαίνει ο Νίκος Κούρκουλος στη σκηνή κι αρχίζει και το πατάει και συνεχίσαμε την παράσταση».

Όσο για την απόφασή τους να παντρευτούν, η Βίκυ Παπαδοπούλου δήλωσε πως έγινε εντελώς συνειδητά, αναφέροντας: «Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου». «Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο», συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr