Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Όπως έζησα όλη μου τη ζωή, έτσι θα ζήσω και όση μου μένει»

Την πρώτη του από τις δύο προγραμματισμένες sold out συναυλίες έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Βύρωνα ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ο μουσικοσυνθέτης συγκέντρωσε τους φίλους του, τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μέσα στα χρόνια για να τραγουδήσουν παρέα στο «Όσοι περπάτησαν μαζί μου» συγκεντρώνοντας όλη τη θετική ενέργεια του κόσμου για τη δύσκολη περίοδο που περνά με την υγεία του. «Ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή όλη την ιστορία. Όπως ήταν και συγκινητική η ανταπόκριση των συναδέλφων μου που αμέσως μου είπαν ότι θες, όπως θες. Αυτό το κύμα αγάπης μου δίνει δύναμη και με συγκινεί. Είμαι ευτυχισμένος. Σαφώς περνάω μια δύσκολη κατάσταση, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Και δεν είναι λαϊκίστικο αυτό που λέω. Η αγάπη του κόσμου είναι ένα στήριγμα απίστευτο, ειδικότερα σε αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος πριν λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει απέναντι στον καρκίνο.

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Όπως έζησα όλη μου τη ζωή, έτσι θα ζήσω και όση μου μένει, προσπαθώντας να μου μείνει αρκετή. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, ζω με δύναμη, ζω με το πάθος που με γνώριζε ο κόσμος, χωρίς κανένα φόβο και έτσι λέω και σε όλους τους ανθρώπους. Να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα. Η ζωή δεν είναι αιώνια. Από εκεί και πέρα, το πως τη διαχειριζόμαστε και πως κάθε λεπτό τη ζούμε είναι που έχει σημασία», εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, δείχνοντας το δρόμο να αντιμετωπίζει κανείς τις δυσκολίες.

πηγή: thecaller.gr