Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου. Το σπαρακτικό βίντεο που αποχαιρετά την Έλλη Κυριακίδου που έφυγε από τη ζωή
Www.true.gr

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου. Το σπαρακτικό βίντεο που αποχαιρετά την Έλλη Κυριακίδου που έφυγε από τη ζωή

Ο Ανδρέας Γεωργίου συγκίνησε τους πάντες με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram. Στο βίντεο φαίνεται η αγαπημένη ηθοποιός που έπαιζε τη γιαγιά του στο σήριαλ “8 λέξεις” Έλλη Κυριακίδου στο νοσοκομείο.

Η Έλλη Κυριακίδου πέθανε σήμερα βυθίζοντας στη θλίψη του αγαπημένους της. Ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτησε την τηλεοπτική του γιαγιά την οποία υπεραγαπούσε με ένα σπαρακτικό βίντεο όπου εκείνος της μιλάει, της τραγουδάει και της χαϊδεύει το αυτί θέλοντας να την κρατήσει στη ζωή!

“Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ”

Δες το συγκινητικό βίντεο


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μαρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr