Συγκλονίζει η μητέρα του Έλληνα ομογενή: Ο γιος μου έλεγε «μανούλα θα πεθάνω»
Www.true.gr

Συγκλονίζει η μητέρα του Έλληνα ομογενή: Ο γιος μου έλεγε «μανούλα θα πεθάνω»

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου ένας Έλληνας ομογενής έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια που αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν με taser.

Η μητέρα του θύματος, Αθανασία Ζαπάντη, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News για συγκλονίζοντας με τα λόγια της: «Τον έβγαλαν με το ζόρι έξω από το σπίτι. Δεν είχε κάνει τίποτα. Τουφέκι δεν υπήρχε. Πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν τα παιδιά του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορώ να πω».

«Μου έλεγε ότι αισθάνεται ότι θα πεθάνει»


Η μητέρα του 29χρονου ανέφερε πως ο γιος της το τελευταίο διάστημα της εκμυστηρεύτηκε ότι «αισθάνεται ότι θα πεθάνει»: «Ένα πράγμα μπορώ να πω ότι τελευταία μου έλεγε ότι «μανούλα μου το αισθάνομαι θα πεθάνω, θα πάω μαζί με τον πατέρα μου». Λες και το αισθανότανε».

powered by Rubicon Project
Στην συνέχεια η μητέρα πρόσθεσε: «Ο γείτονας μας έχει κάνει από την πρώτη μέρα προβλήματα στη γειτονιά και τα κάνει σε όλους όχι μόνο σε μένα», αλλά σύμφωνα με την κα. Ζαπάντη, δεν ήταν αυτός η αιτία που κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ένας περαστικός που είδε τον 29χρονο με το σπαθί.


«Νομίζω ο άνθρωπος δεν ήταν στα καλά του. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι είναι με τουφέκι, το οποίο τουφέκι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τουφέκι στο σπίτι. Ένα σπαθί είχε ο γιος μου και από αυτό έχασε τη ζωούλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις πληροφορίες ότι ο 29χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα, η μητέρα του σημειώνει: «Μπορούν να πουν ό,τι θέλουν. Ο γιος μου, εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια, και από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Η αλήθεια θα βγει. Όλη η γειτονιά έχει πει τα καλύτερα λόγια».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr