Συγκλονίζει η μητέρα της Αναστασίας: «7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους του νοσοκομείου»

«Είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή της ‘Ερρικας Πρεζεράκου!

Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία καθημερινά ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, καθώς η 7χρονη κόρη της βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.

 

Η μικρή Αναστασία η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, προκειμένου να μπορέσεις να θεραπευτεί έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ. Ευτυχώς όμως η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και έτσι κατάφερε να ταξιδέψει στην Αμερική, για να δώσει την πιο μεγάλη αλλά και δύσκολη μάχη της ζωής της.

Η μαμά της, η Ξένια, όλο αυτό το διάστημα στέκεται δίπλα της σαν βράχος. Με αφορμή τα γενέθλια της και τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της, έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό το εξής:

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο, μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολύ μέσα στα νοσοκομεία, έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο …

Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ, ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία , ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό πάση θυσία.
Ένιωθα ευάλωτη, φοβόμουν τα νοσοκομεία, νόμιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί..

Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά, όπως νόμιζα… 7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω …

Δεν ξέρω τι θα γίνει πως μου τα έφερε έτσι η ζωή, πως με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…»