Συγκλονίζει η μαρτυρία του Άντρα με το Μεγαλύτερο "Μόριο" στον Κόσμο: "Ζω ένα δράμα. Δεν μπορώ ούτε να..."
Www.true.gr

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Άντρα με το Μεγαλύτερο «Μόριο» στον Κόσμο: «Ζω ένα δράμα. Δεν μπορώ ούτε να…»

Εάν σκεφτεί κανείς την εμμονή που έχουν οι άντρες με το μόριό τους, θα περίμενε πως κάποιος που τον έχει μισό μέτρο θα είχε μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες. Κάποιοι θα έδιναν τα πάντα για να έχουν αυτό το μέγεθος.

Η κατάσταση του Roberto Exquivel Cabrera όμως απέχει πολύ από αυτό. Πράγματι, δυσκολεύεται πολύ να βρει και να κρατήσει μία δουλειά λόγω της κατάστασής του.

Ο 54χρονος Μεξικανός λέει πως δεν μπορεί να γονατίσει.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να δουλέψω και οι αρχές με έχουν δηλώσει ως ανάπηρο και μου δίνουν επίδομα,» είπε.

Επίσης, δεν μπορεί να φορέσει στολή γιατί καμία δεν του κάνει. Ενώ παίρνει κάποια χρήματα ως επίδομα, δεν του φτάνουν για να ζει αξιοπρεπώς. Είπε πως ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό ή σε τράπεζες τροφίμων.

Δείτε το βίντεο:Παθαίνει συχνά ουρολοιμώξεις και πρέπει να έχει συνέχεια τυλιγμένο το μόριό του για να αποφεύγει τραυματισμούς και δυσφορία.

Είναι πιθανό να αναρωτιέστε γιατί το μόριό του είναι τόσο μεγάλο. Ο Cabrera ισχυρίζεται πως είναι εντελώς φυσικό. Είπε πως χρησιμοποίησε βάρη όταν ήταν μικρός για να το κάνει να γίνει μεγαλύτερο.

Παρά τις δυσκολίες, ο Cabrera αρνήθηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης. Λέει πως προτιμάει να έχει μεγαλύτερο μόριο από τους υπόλοιπους.Ο άντρας προσπάθησε να μπει στο βιβλίο Γκίνες αλλά οι γιατροί τον απέρριψαν όταν είδαν πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ήταν απλά ακροβυστία.

Πήρε όμως έναν τίτλο από το World Record Academy το 2015.

“Είμαι χαρούμενος με το μόριό μου. Ξέρω ότι κανείς δεν έχει το μέγεθος που έχω,» είπε.

Ο Cabrera πιστεύει πως θα έκανε μεγάλη επιτυχία στην βιομηχανία πoρνό.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr