Συγκλονίζει η Αθηναϊς Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα της! Είδα τον θάνατο του στο δελτίο ειδήσεων.
Www.true.gr

Συγκλονίζει η Αθηναϊς Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα της! Είδα τον θάνατο του στο δελτίο ειδήσεων.

«Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης…».
Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του πατέρα της.

«Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου.


Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου», είπε μεταξύ άλλων η Αθηναϊς Νέγκα.

Πηγη zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr