Συγκλονίζει η εξομολόγηση του αδελφού του πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: Ήταν βάρβαρος, σάπιζε στο ξύλο τη μάνα μας και μας χτυπούσε

Το έγκλημα του 27χρονου Αλέξη στη Ζάκυνθο είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ο 27χρονος σκότωσε τον πατέρα του όταν η ανήλικη αδερφή του του αποκάλυψε ότι ο 70χρονος την κακοποιούσε.

Μετά την απολογία του προφυλακίστηκε ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου και τον χειροκροτούσε.

Στην κατάθεση του είχε υποστηρίξει ότι ο πατέρας του ήταν «κέρβερος που έδερνε συχνά τον ίδιο και τη μητέρα του». Η μητέρα του δεν άντεξε τη βία και χώρισε τον πατέρα του Αλέξη ο οποίος αργότερα ξαναπαντρεύτηκε αποκτώντας δυο ακόμη παιδιά.

Ο αδερφός του Αλέξη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε όσα έζησε, όταν ο αδερφός του σκότωσε τον πατριό του.

Ο Τάσος χαρακτήρισε τον πατριό του «βάρβαρο» και ανέφερε ότι το σπίτι τους ήταν «κολαστήριο» εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του πατριού του. «Ερχόταν σπίτι πολλές φορές θυμωμένος, μας χτύπαγε, τη μητέρα μου πολλές φορές τη σημάδευε με την καραμπίνα και γενικά υπήρχε ένα κλίμα βάναυσο» εξομολογήθηκε.

Όπως είπε, το γεγονός που όπλισε το χέρι του αδερφού του ήταν ότι επισκέφτηκε το σπίτι τους στη Ζάκυνθο και άκουσε το παράπονο της μικρής του αδελφής ότι νιώθει πόνο στα γεννητικά της όργανα, με αποτέλεσμα να θυμηθεί όσα βίωσε στην παιδική του ηλικία από τον πατέρα του.

Όπως είπε, ο αδελφός του πυροβόλησε τρεις φορές τον πατέρα του και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr