Συγκλονίζει η Εξομολόγηση συνεργάτη της Ρούλας Κορομηλά : «Δεν αντέχω άλλο τους πόνους. Με τρομάζει πολύ η επέμβαση…»

Ο γνωστός χορογράφος Κάρολι Βάμος και επί χρόνια συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά στα λαμπερά show της δεκαετίας του ’90 διαγνώστηκε με οστεοαρθρίτιδα στα πόδια και οι θεράποντες γιατροί τον υπέβαλλαν σε μία ιδιαίτερα επώδυνη επέμβαση. Το χειρουργείο, όπως διαβάζουμε στην Espresso, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο Ούγγρος δάσκαλος χορού αντιμετώπισε ένα νέο Γολγοθά μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

“Δεν αντέχω άλλο τους πόνους. Με τρομάζει πολύ η επέμβαση, αφού μόλις πρόσφατα τελείωσα ,ε τη θεραπεία του καρκίνου. Αλλά ας σκεφτούμε θετικά”, σχολίασε ο Κάρολι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περπατούσε με τη βοήθεια μπαστουνιού. Με γενναιότητα και ψυχραιμία μοιράστηκε μία φωτογραφία στα socioal media του όπου πόζαρε με το χειρουργικό σκουφί.
https://www.instagram.com/p/Bjt8XGvgN-c/?utm_source=ig_embed
Πριν από τρία χρόνια, την ημέρα που κήδευε την πολυαγαπημένη του μητέρα διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες. Υποβλήθηκε για αρκετούς μήνες σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες και κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζώη. Τώρα, καλείται και πάλι να διαχειριστεί μια νέα περιπέτεια υγείας.

Δες την εξομολόγηση του Κάρολι Βάμος, στην Tatiana Live, για τη μάχη με τον καρκίνο:
https://www.youtube.com/watch?v=WAxMi6h-UQQ

πηγή: tlife.gr