Συγκλονίζει η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία: « Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου»

Φανερά μετανιωμένη εμφανίζεται στο newsit.gr η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία. «Κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο μέρες», λέει ο δικηγόρος της Βασίλης Ταουξής. Μητέρα και γιαγιά θέλουν πίσω το μωρό για να το μεγαλώσουν με αγάπη.
Η υπόθεση της εγκατάλειψης του μόλις 7 ημερών βρέφους σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ έξω από πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Όπως και η συνέχειά της. Με την αποκάλυψη ότι η του βρέφους είναι ένα 19χρονο κορίτσι, υιοθετημένο το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο newsit.gr αλλά και όσα μας μετέφερε ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής έχει μετανιώσει και θέλει το παιδί της πίσω.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα»
Η 19χρονη μέσω του δικηγόρου της μίλησε στο newsit.gr και μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψε όλα όσα αισθάνεται μετά από αυτό που έγινε.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα. Ήταν εντελώς, παρορμητική η ενέργειά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου. Ζητάω συγγνώμη. Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου», λέει η 19χρονη κοπέλα.

«Κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο ημέρες»
Ο κ. Ταουξής περιέγραψε στο newsit.gr την κατάσταση και τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα στον ψυχικό της κόσμο. Λέει επίσης ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του και η μητέρα του το θέλει πίσω γιατί έχει συνειδητοποιήσει το λάθος της. Περιγράφει επίσης με γλαφυρό τρόπο την στιγμή που εγκατέλειψε το μωρό της. Λέει ο κ. Ταουξής:

«Με κλάματα στα μάτια και με φιλιά στο μωρό, το πήγε στην απέναντι πολυκατοικία από τη δική της»

«Η μικρή χτυπιέται από χθες και ζητάει το παιδί της. Τώρα συνειδητοποιεί το μέγεθος της ανοησίας της. Κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο μέρες. Είναι μια μικρή κοπέλα, μαθήτρια ανώτερης τεχνικής σχολής. Ευτυχώς το βρέφος χαίρει άκρας υγείας και φιλοξενείται στο νοσοκομείο Παίδων. Θα ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες τις διαδικασίες για να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του και στη γιαγιά του, οι οποίες δηλώνουν ότι θα το μεγαλώσουν με περισσή φροντίδα και αγάπη. Μου μετέφεραν οι αστυνομικοί ότι το κορίτσι υπέστη το σύνδρομο της επιλόχειας κατάθλιψης. Δεν είχε συναίσθηση της πράξης της και μάλιστα αυτό συνέβη την ημέρα που θα έπρεπε να πάει στη σχολή της. Εκείνη με κλάματα στα μάτια και με φιλιά στο μωρό, το πήγε στην απέναντι πολυκατοικία από τη δική της. Η ίδια θα ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να της επιβάλλει την εσχάτη των ποινών για αυτό που έκανε. Είναι συνειδητοποιημένη. Είναι πολύ καλό παιδί».

Ακούστε τον κ. Ταουξή για την υπόθεση της 19χρονης στο newsit.gr

Πως έφτασε η αστυνομία στα ίχνη της 19χρονης – Το βίντεο – ντοκουμέντο
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή, εκεί που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος. Η 19χρονη διακρίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της και στη συνέχεια κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Μετά φαίνεται να είναι άδεια η αγκαλιά της έχοντας αφήσει το μωρό της.

Πηγή : newsit.gr