Σασμός: Τα συγκλονιστικά επεισόδια συνεχίζονται και καθηλώνουν το κοινό

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα νέα επεισόδια του Σασμού, με τους πρωταγωνιστές να περνούν και πάλι από 40 κύματα και την υπόθεση να συγκλονίζει.

Ο νέος κύκλος του Σασμού έχει φέρει καταιγιστικές εξελίξεις για όλους τους χαρακτήρες και βαθύ πόνο για τα βασικά ζευγάρια της αγαπημένης σειράς. Το κεντρικό θέμα μέχρι στιγμής είναι χωρίς αμφιβολία η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό, η οποία θα ζωντανέψει τις μνήμες της βεντέτας που χωρίζουν τις δύο οικογένειες.

Συγκλονιστικός ο δεύτερος κύκλος του Σασμού: Παντρεύονται για να τους χωρίσει αμέσως μετά ο θάνατος

Η βεντέτα αυτή θα μετρήσει πολλά θύματα. Ο Παύλος είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για το κακό που έκαναν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά του, ωστόσο κι εκείνοι δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Μέσα σε όλα ωστόσο, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς. Η ευτυχία τους θα κρατήσει όμως λίγο μιας και σύντομα θα φύγουν και οι δύο από τη ζωή.

Τι συμβαίνει στην συνέχεια του Σασμού

Ο λόγος για το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού, τον Μαθιό και τη Βασιλική. Όπως είδαμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο γάμος τους δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί μιας και ο Μαθιός συνελήφθη – άδικα όπως αποδείχθηκε – για τον φόνο του Άγγελου.

Το ζευγάρι θα έχει ακόμα μια ευκαιρία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και η πρώτη φωτογραφία που τους δείχνει ντυμένους νύφη και γαμπρό και μάλιστα με παραδοσιακές φορεσιές.

Λίγο καιρό θα μπορέσουν όμως να χαρούν τον γάμο τους μιας και η Βασιλική θα είναι το πρώτο θύμα του Παύλου Βρουλάκη.

Συγκλονιστικός ο δεύτερος κύκλος του Σασμού: Παντρεύονται για να τους χωρίσει αμέσως μετά ο θάνατος

Όταν μάθει πως ο μόνος άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά στη ζωή του ο Μαθιός είναι η Βασιλική, θα οργανώσει το σχέδιο δολοφονίας της. Νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι της και θα της αφαιρέσει τη ζωή χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό.

O θάνατος της καλής του, θα κάνει τον Μαθιό να καταρρεύσει ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση αλλά στο τέλος θα δώσει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να αντέξει να ζει χωρίς τον έρωτά του.