Συγκλονιστικό θαύμα: Γυναίκα θεραπεύτηκε από επιθετικό καρκίνο

Διαβάστε τη συγκλονιστική εμπειρία της κας Κυριακής Φράγκου για την περιπέτεια με την υγεία της και πως διεσώθη.

2016 απόγευμα Παρασκευής μια στιγμή η μία διάγνωση άσχημη από γιατρό είναι αρκετή να χάσεις το χρόνο από τα χέρια σου ..Ένα μελάνωμα στο δεξί σημείο του λαιμού μια μικρή ασήμαντη ελιά που στη πορεία ένας άσχημος εφιάλτης ..

Ένας Ιερομοναχος από την Μόνη Αγίου Αρσενιου μια καρδιακή προσευχή ένα άγγιγμα στο σημείο με το πολυδουλεμενο κομποσχοινι του & ένα κάλεσμα τις Παναγίας & του Αγίου Αρσενιου .Λίγες μέρες μετά μια επέμβαση με ενθύμιο 8 ραματα ένα προβλημετισμενο πρόσωπο του γιατρού Κ Στάθη με ελπίδες χαμένες στην άμμο ….Αναμονή τριών ημερών αποτελέσματα βιοψίας & το θαύμα συνέβη ….


Η καθηγήτρια στο Ιατρικό κέντρο Ινοδιαγνωση στη Τσιμισκή με περίμενε για τα αποτελέσματα .Κρύος ιδρώτας αγωνία στο έπακρο & Αναφώνησε η γιατρός πρώτα πρώτα να σας πω πως η ελιά σας δεν έχει τίποτα ….Αλλά είναι απίστευτο που δεν έχει …

Μακάρι να μας φέρνουν τέτοιες άσχημες εικόνες που προσδιοριζουν ένα άσχημο Επιθετικό καρκίνο που η διάρκεια ζωής σε ασθενή είναι μετρημένη στα 3 δάχτυλα 3 μήνες …& να δίνουμε τα πιο αθώα αποτελέσματα έχετε διαρροή μελαμίνη μια στο τρισεκκατ. …είστε απίστευτα τυχερή σαν να πηδηξατε από το λευκό πύργο όρθια ….


.Όλα δειχναν τα χειρότερα η δέκτες φουλ ψηλά & ξαφνικά στοπ απίστευτα στοπ ….ψηλά στοπ. …Αυτή μιλούσε & εγώ είχα ήδη δραπετεύσει είμουν εκεί νοητά με τον Μόναχο Ιωάννη ακούγοντας την προσευχή όταν με σταύρωνε όλα τα κακά στα Όρη στα ψηλά να πάνε …..

Η Άννα Ανανιαδου ήταν παρών & την ευχαριστώ πολύ ..Τώρα 2018 με το σημάδι στο λαιμό έφτασα κοντά του Στα Α κοιμητηρια Κερκυρας .Άγιος Αρσενιος ο Καπαδοκης που μίλησε την Παναγία για μένα .Ένα κεράκι & ένα βλέμμα υγρό στο τάφο του ξεπληρωμα από την Κυριακή σας .

ΠΗΓΗ: www.ekklisiaonline.gr