Συγκλονιστικό! – Αυτό είναι το παιδάκι που «κρύβεται» πίσω από τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα Συγκινηθείτε με την Φωτογραφία του ( φώτο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ από το Nomads, όμως στην πραγματικότητα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Γιατί; Γιατί είναι από τους λίγους που κέντρισαν θετικά το ενδιαφέρον του κόσμου και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς στο φινάλε του. Ενώ ήξερε ότι όλοι θα πέσουν να τον «κατασπαράξουν» που μπήκε σε ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιο παιχνίδι, ποτέ κατά την διάρκεια του Nomads δεν αποκάλυψε το μυστικό του.

Ποτέ δεν αποκάλυψε ότι πήγε στις Φιλιππίνες ώστε να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και το έργο που προσπαθεί να κάνει χρόνια! Άφησε τον κόσμο να εξαντλήσει την αυστηρότητα προς το πρόσωπο του, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και στο τέλος, αφού αποχώρισε και δεν θα επηρεαζόταν θετικά η γνώμη του κόσμου αποκάλυψε για ποιον λόγο μπήκε.


Την αποκάλυψη του αυτή επιβεβαίωσε και το ίδιο το κανάλι, καθώς ο ΑΝΤ1 έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τον Γιώργο Μαυρίδη, στην οποία αναφερόταν η συμφωνία που έκανε ο tatoo artist ώστε τα λεφτά που θα πάρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να πάνε στην ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος ΑΧΕΠΑ..

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέχρι στιγμής αυτό που τον χαρακτήριζε, πέρα από το ταλέντο του στο να σχεδιάζει τατουάζ, ήταν η αγάπη του για τα ζώα. Όμως… δεν ήταν μόνο αυτό!


Ο Γιώργος Μαυρίδης στο παρελθόν χρησιμοποίησε όλη την δημοσιότητα που μπορεί να του είχε δώσει -τότε- το «World Party» και έκανε συνεχώς εκκλήσεις στο κοινό του για τον μικρό Νέστορα. Ο μικρός Νέστορας, ένα αγοράκι όπου σε ηλικία 3 χρονών οι γονείς του έμαθαν ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Ο Νέστορας έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική για την εγχείρηση που έπρεπε να κάνει και ο Γιώργος με όλες του τις δυνάμεις προσπάθησε να μαζέψει ένα μέρος από το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν η οικογένεια…

ΠΗΓΗ: trelokouneli.gr