Η συγκλονιστική ιστορία της Πόπης Σιαπκαρά
Www.true.gr

Η συγκλονιστική ιστορία της Πόπης Σιαπκαρά

Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Αν δεν ταυτοποιηθεί το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε δίπλα στο αμάξι της, η Πόπη είναι αγνοούμενη»

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε και στην οικογένεια της Πόπης Σιαπκαρά, η οποία αγνοείται από τη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι.

Το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε έξω από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί από τον αδερφό της και μέχρι τα αποτελέσματα DNA, η οικογένεια θα ελπίζει και θα θεωρεί την Πόπη αγνοούμενη.Τουλάχιστον αυτό θέλει να λένε ο πατέρας της Άγγελος Σιαπκαρας ο οποίος εξήγησε ότι:

«Βρέθηκε ένας σκελετός δίπλα από το αμάξι τους. Πήγε ο γιος μου και δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αδερφή του και περιμένουμε να γίνει ταυτοποίηση DNA. Μέχρι τότε για εμάς η Πόπη μας θα είναι αγνοούμενη και όχι νεκρή. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι εκείνη ο γαμπρός μου και το εγγονάκι μου εγκλωβίστηκαν και ο γαμπρός μου άρπαξε το παιδί και έτρεξε στη θάλασσα και η Πόπη θα τους ακολουθούσε».

Ο σύζυγος και το τρίχρονο παιδάκι της Πόπης έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σπίτι τους όπως τόνισε ο Άγγελος Σιαπκαράς και το εγγονάκι του ζητά συνεχώς τη μητέρα του αλλά κανείς δεν μπορεί να του απαντήσει στο πού είναι.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr