Συγκλονιστική Εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Απαιτείται πολύ...»
Www.true.gr

Συγκλονιστική Εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Απαιτείται πολύ…»

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 1 μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη νέα του προσπάθεια στην επιτυχημένη σειρά του Alpha To τατουάζ.

Πώς είναι η μέχρι τώρα εμπειρία του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γυρίσματα της σειράς.«Είναι μία καινούργια διαδικασία για εμένα, πρωτόγνωρη. Απαιτεί πολλές μετακινήσεις, πολύωρα γυρίσματα, μα κυρίως πολλές εναλλαγές στα συναισθήματα. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά εισέπραξα μια μεγάλη αγκαλιά από όλους, από την παραγωγή, τους ηθοποιούς. Με βοήθησαν να εγκλιματιστώ γρήγορα και να καταλάβω νωρίς το ποιος είναι ο ήρωας που υποδύομαι. Σημαντικό στοιχείο, επίσης, είναι ότι ο ρόλος του Στέφανου Λαμπίρη έχει προσαρμοστεί πάνω μου. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω το αποτέλεσμα να αρέσει στον κόσμο, είναι μία σειρά που πηγαίνει εξαιρετικά καλά και θέλω να συμβάλω σε αυτό», λέει ο ίδιος στο tv kous kous.

Όσο για το ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε; «Απαιτείται πολύ διάβασμα, συγκέντρωση, πρέπει να είμαι ξεκούραστος, με καθαρό μυαλό. Μία από τις δυσκολίες μου ήταν να εξωτερικεύσω συναισθήματα, να κλάψω, να συγκινηθώ. Ειδικά για έναν άνθρωπο όπως εγώ, που ξεκινάω τώρα και που δεν είναι στη φύση μου να κλαίω εύκολα», καταλήγει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr