Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του πατέρα της
Www.true.gr

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του πατέρα της

«Δεν μίλησα ποτέ γι αυτό, σε κανέναν….». Μια προσωπική της ανάμνηση μοιράστηκε στο Instagram, 20 χρόνια μετά από εκείνο το μοιραίο βράδυ που χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι της

Το κορίτσι που διασώθηκε από το θανατηφόρο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, συγκλονίζει με την προσωπική της εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα.
Με μια συγκινητική της ανάρτηση στο instagram μοιράζεταιόσα θυμάται από εκείνο το ξημέρωμα της 16ης Οκτωβρίου 1999.

Η Μίνα Αρναούτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήταν 16 Οκτωβρίου 1999 όταν άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει από το δίπλα δωμάτιο απαντώντας σε ένα τηλεφώνημα στις 04:00 τα ξημερώματα. Άνοιξε απότομα την πόρτα του δωματίου μου και την ρώτησα ανήσυχη αν έπαθε κάτι η γιαγιά, ήταν σε πανικό και έτσι κοφτά και απότομα μου είπε: Μίνα σκοτώθηκε ο πατέρας σου. Δεν θυμάμαι ξανά από τότε να έκανε η καρδιά μου αυτόν τον χτύπο.


Ήταν ένα τακ που άλλαξε για πάντα το 13χρονο αυτό κορίτσι και όλα τα τικ-τακ μετά ήταν χωρίς υπόσχεση, την υπόσχεση που δίνει ένας πατέρας ότι θα είναι πάντα δίπλα σου. Δεν θυμάμαι πως ετοιμάστηκα, πως πήγα εκεί ,τι σκεφτόμουν … ήμουν εκτός σώματος, ήμουν σε έναν κόσμο που με βοηθούσε να φτιάξω την επόμενη μέρα χωρίς πατέρα πια. Δεν μίλησα ποτέ γι αυτό, σε κανέναν. Πήγα σχολείο την επόμενη μέρα και ήταν μια απλή συνηθισμένη Δευτέρα με μερικά συλλυπητήρια πολύ ενοχλητικά για εμένα. Έκτοτε δεν λέω ποτέ σε κανέναν αυτή τη λέξη. Είχε πιει μου είπαν, ήταν μόλις 33 ετών. Θα του κρατάω μούτρα για πάντα».

mina-arnaouti-pateras-thanatos

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr