Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Λαζόπουλο! «Στην κηδεία της μητέρας του, όταν φτάσαμε στον τάφο, ο Λάκης...»
Www.true.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Λαζόπουλο! «Στην κηδεία της μητέρας του, όταν φτάσαμε στον τάφο, ο Λάκης…»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγησή του στα Αποκαλυπτικά Live και τον Μένιο Φουρθιώτη, ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο!

O ίδιος, μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό στην κηδεία της μητέρας του! Διαβάστε παρακάτω….

Για την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγορήθηκε για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε: «Τώρα είναι ο Λάκης που γνωρίζει ο κόσμος, εκεί θα πάει. Ο Λάκης ένα χρονικό διάστημα έχασε τους ανθρώπους του. Ξέρεις τι έχει συμβεί; Όσο και αν σας φανεί παράξενο, πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν κάναμε μια κουβέντα ιδιωτική, δεν το έχω πει ποτέ, του είπα: «Λάκη εσύ είσαι ένας άνθρωπος που δίνεις χαρά στους ανθρώπους, δικαίωμά σου να είσαι όπου θες, αλλά ο κόσμος σε περιμένει πιο ανοιχτό». Μου λέει «Όχι Γιάννη, πρέπει να τελειώσουμε με το παλιό». Δηλαδή, το πίστεψε! Αυτό πρέπει να σας το πω! Σε αυτό το Τσαντίρι που επανήλθε ο παλιός Λαζόπουλος, το λέει».
O Γιάννης Σμαραγδής

Για τη μάχη που δίνει η σύζυγός του Λάκη Λαζόπουλου με τον καρκίνο, ο Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λάκης ακούει τα πάντα και είναι τυχεροί οι άνθρωποι που είναι φίλοι του. Τώρα περνάει η γυναίκα του μια σοβαρή περιπέτεια. Ποιος είναι από πάνω της; Γιατί χάθηκε ο Λάκης; Γιατί είναι πάνω από αυτόν τον άνθρωπο που τον έχει ανάγκη. Αυτός είναι ο Λάκης, αυτόν τον Λάκη βλέπω να επανέρχεται».

Συγκλονιστική η περιγραφή του σκηνοθέτη για τη στιγμή που ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τη μητέρα του: «Στην κηδεία της μητέρας του, όταν φτάσαμε στον τάφο να την αποθέσουμε, ο Λάκης ήταν σαν να άδειασε. Ήταν σαν να έχανε για λίγο την ψυχή του».

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr