Συγκλονιστική Αλήθεια: Αυτή Η Γυναίκα Έπινε 3 Λίτρα Νερό Κάθε Μέρα Για Έναν Μήνα -Δείτε Το Πρόσωπό Της Πριν & Μετά!
Www.true.gr

Συγκλονιστική Αλήθεια: Αυτή Η Γυναίκα Έπινε 3 Λίτρα Νερό Κάθε Μέρα Για Έναν Μήνα -Δείτε Το Πρόσωπό Της Πριν & Μετά!

Συγκλονιστική Αλήθεια: Αυτή Η Γυναίκα Έπινε 3 Λίτρα Νερό Κάθε Μέρα Για Έναν Μήνα – Δείτε Το Πρόσωπό Της Πριν & Μετά!
Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Παρά το γεγονός ότι η επαρκής πρόσληψη νερού είναι σημαντική για κάθε λειτουργία του σώματός μας, μόνο λίγοι άνθρωποι πίνουν στην πραγματικότητα αρκετό νερό καθημερινά. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα ενός ενδιαφέροντος πειράματος.

Η Sarah Smith είναι μια γυναίκα ηλικίας 42 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η μητέρα δύο μικρών παιδιών είχε παραδεχθεί ότι δεν πίνει τα συνιστώμενα 2 – 3 λίτρα νερού ανά ημέρα. Εξηγεί ότι υπέφερε από σοβαρή δυσπεψία και από τακτικούς πονοκεφάλους.

Αφού επισκέφτηκε δύο γιατρούς για τα προβλήματα της υγείας της, αποφάσισε να λάβει υπόψη της τις συμβουλές που της δόθηκαν: Και οι δύο γιατροί την προειδοποίησαν ότι πρέπει να πίνει περισσότερο νερό. Αποφάσισε να κρατάει σημειώσεις και να φωτογραφίζεται καθημερινά για να διαπιστώσει τις πιθανές αλλαγές που θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια του πειράματος.

Συγκεκριμένα, άρχισε να πίνει 3 λίτρα νερού την ημέρα, για διάστημα ενός μηνός. Η πρόθεσή της ήταν να δει αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση και εάν θα μπορούσε να αισθανθεί τα οφέλη.

Η Σάρα τράβηξε μια φωτογραφία πριν ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια και σημείωσε:



«Είμαι 42, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μοιάζω περισσότερο με 52 σε αυτή τη φωτογραφία, η οποία είναι συγκλονιστική. Υπάρχουν σκοτεινές σκιές κάτω από και γύρω από τα μάτια μου, που με κάνουν να φαίνομαι εξαντλημένη – πολλές ρυτίδες και περίεργες κοκκινωπές κηλίδες, ενώ το δέρμα μου στερείται οποιασδήποτε λάμψης. Φαίνεται νεκρό … ακόμη και τα χείλη μου φαίνονται σκασμένα «.

Η Σάρα είχε προγραμματίσει να πίνει μια μεγάλη κανάτα νερό το πρωί, άλλη μία το απόγευμα ενώ την τρίτη σκέφτηκε να την πίνει το βράδυ.

Μετά την πρώτη εβδομάδα παρατήρησε σημαντικές αλλαγές: η λειτουργία του εντέρου βελτιώθηκε και τα ούρα της ήταν σχεδόν διάφανα, λόγω του γεγονότος ότι το νερό είχε καθαρίσει εντελώς τους νεφρούς που είχαν αφυδατωθεί και δεν λειτουργούσαν σωστά.

Επιπλέον, παρατήρησε κάποια εξανθήματα στο δέρμα της, που προκλήθηκαν από τις τοξίνες που εξαλείφονταν από το σώμα της. Αναφέρει ότι οι πονοκέφαλοι της σταμάτησαν εντελώς και η ακαμψία στις αρθρώσεις που ένιωθε αμέσως μετά το πρωϊνό ξύπνημα, βελτιώθηκε σημαντικά. Οι ειδικοί εξηγούν ότι το νερό είναι πολύτιμο για τη λίπανση των αρθρώσεων.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας παρατήρησε σημαντική βελτίωση στον τόνο του δέρματός της και στη γενική υφή της επιδερμίδας. Παρόλο που τα μάτια της φαίνονταν ακόμα ταλαιπωρημένα, είπε:



«Φαίνονται λιγότερο ανατριχιαστικά από πριν». Πρόσεξε ότι το στομάχι της είναι εμφανώς πιο επίπεδο και η άσχημη κυτταρίτιδα είχε εξαφανιστεί! Αυτή ήταν η δεύτερη εβδομάδα και δεν είχε υποστεί κανέναν πονοκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας, η Σάρα διαπίστωσε ότι οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι στα μάτια της είχαν σχεδόν εξαφανιστεί. Επιπλέον, το δέρμα της φαινόταν πιο γεμάτο και υγιέστερο. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, σημείωσε ότι κατανάλωνε λιγότερο φαγητό.

Η Σάρα αναφέρει ότι παλαιότερα είχε πέσει στην πολύ κοινή παγίδα της λανθασμένης διάγνωσης των σημάτων που έστελνε το στομάχι της. Συνήθως αισθανόταν πείνα, ενώ στην πραγματικότητα διψούσε. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το 37% των ανθρώπων παρερμηνεύουν τα σημάδια της δίψας με αυτά της πείνας.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr