Συγκλονιστικές Στιγμές στην εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου: "Είμαι Αθώα. Δεν ήταν εφτά χάπια, δεν τον έπνιξα με τα μαξιλάρια"
Www.true.gr

Συγκλονιστικές Στιγμές στην εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου: «Είμαι Αθώα. Δεν ήταν εφτά χάπια, δεν τον έπνιξα με τα μαξιλάρια»

Στην εκπομπή της Τατιάννας Στεφανίδου εμφανίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται ότι πριν από οκτώ χρόνια έπνιξε τον σύζυγό της με μαξιλάρια.

Η υπόθεση γυρνάει στο εφετείο και η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, υποστηρίζοντας πως είναι αθώα.«Δεν ήταν εφτά χάπια, ήταν εφτά κομματάκια, 1,5 χάπι. Το είπα τόσες φορές και δεν το πήραν ποτέ στα σοβαρά. Αυτά τα φάρμακα τα έπαιρνα εγώ η ίδια, δεν θα το έκανα ποτέ, έναν άρρωστο άνθρωπο δεν τον σκοτώνεις. Μετά από τόσα χρόνια έχω να πω ένα πράγμα, ότι το δικό μου το σπιτικό διαλύθηκε, εγώ είμαι μόνη μου, πονάνε όλοι, ο αδερφός του, ο γιος μας, αλλά ας έρθει κάποιος στη δική μου τη θέση.

Αυτός ο άνθρωπος υπέφερε από πάρα πολλά, αρρώστησε βαριά και ήμουν δίπλα του, όσες φορές χρειάστηκε να μπει στα νοσοκομεία. Ήταν κλινικά νεκρός 18 μέρες. Πέντε μήνες πριν κάνει αυτό που έκανε, έκανε κι άλλη εγχείρηση για άπνοια ύπνου και ήμουν δίπλα του, δεν μπορεί αν τον σκότωνα», είπε μεταξύ άλλων.
https://youtu.be/-MHnUxeHe_c

Πηγή madata.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr