Συγκινητικό: Δασκάλα μεταφέρει όλους τους μαθητές στην πλάτη της σε πλημμυρισμένο δρόμο
Www.true.gr

Συγκινητικό: Δασκάλα μεταφέρει όλους τους μαθητές στην πλάτη της σε πλημμυρισμένο δρόμο

Μια δασκάλα έχει συγκινήσει χιλιάδες, καθώς μετέφερε στις πλάτες της όλους τους μαθητές της σε μια πλημμυρισμένη διασταύρωση στην νότια Κίνα.

Η δασκάλα, με το επώνυμο Λι, φαίνεται να μεταφέρει τουλάχιστον 8 μαθητές έναν προς έναν στις πλάτες της, με τα νερά να φτάνουν τους αστραγάλους της, την Δευτέρα στην επαρχία Ζουχάι, εν μέσω βροχής.

Ένας γονέας, που περνούσε εκείνη την στιγμή, την βοήθησε να μεταφέρει τους υπόλοιπους μαθητές δημοτικούς στην διασταύρωση.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν από κάμερες κυκλοφορίας δείχνουν την ομάδα των παιδιών, με ομπρέλες στα χέρια; τους, να περιμένουν κοντά σε μια διασταύρωση στη βροχή περίπου στις 2 το μεσημέρι.


Η καλή δασκάλα, ντυμένη με μαύρα ρούχα, ζήτησε από τα παιδιά να παραμείνουν στη θέση τους, ενώ τα μετέφερε ένα προς ένα κατά μήκος του πλημμυρισμένου δρόμου. Λίγο αργότερα, ένας γονέας τους είδε και βοήθησε την δασκάλα να μεταφέρει μερικά από τα παιδιά. Το ζευγάρι έκανε την ίδια διαδρομή για περίπου 20 λεπτά.
«Έβρεχε πολύ εκείνη την ημέρα και ο δρόμος πλημμύρισε. Εάν τα παιδιά διέσχιζαν την διασταύρωση μόνα τους, τα παντελόνια και τα πόδια τους θα γίνονταν μούσκεμα» δήλωσε αργότερα η κυρία Λι στη τηλεοπτικό κανάλι Guangdong. «Ένας ευγενικός πατέρας με βοήθησε να μεταφέρω τα παιδιά. Με είδε ότι δυσκολευόμουν στο τέλος, καθώς είχα κουραστεί να τα κουβαλήσω όλα» πρόσθεσε.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επαίνεσαν τις ενέργειες του ζευγαριού. «Τόσο συγκινητική στιγμή» έγραψε κάποιος. «Σεβασμός για την δασκάλα και τον γονέα – ένα μεγάλο μπράβο και για τους δυο τους» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

ΠΗΓΗ: newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr