Συγκινητικές στιγμες εξομολόγησης από την Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Www.true.gr

Συγκινητικές στιγμες εξομολόγησης από την Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών

Μαίρη Λίντα: Το μόνο που μου λείπει είναι ο Χιώτης (video)
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αφηγείται, εξομολογείται, θυμάται

Ο κόσμος φώναζε: «φίλησέ τη»! Εκείνος πέταξε το μπουζούκι και έφυγε. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».


«Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου και θα λείπει για πάντα, είναι ο Χιώτης», είπε με πάθος η Μαίρη Λίντα, στα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, σε μια εξομολόγηση ψυχής. Η σπουδαία τραγουδίστρια θυμήθηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον άνθρωπο που λάτρεψε και με τον οποίο μεσουράνησε στο πεντάγραμμο, σε μια αξιοζήλευτη καριέρα, με επιτυχίες οι οποίες βρίσκονται στα χείλη όλων, ακόμα και σήμερα. Έχει περάσει μισός αιώνας, από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Χιώτης. Πάντα όμως, στο μυαλό της στριφογυρίζουν τα ίδια ερωτήματα: «Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα…».

Πρώτη φορά, τον συνάντησε στο πάλκο. «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων». Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε μια ταραχώδης σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα, ένα διαζύγιο και ο οριστικός χωρισμός. Σε πάλκο, έμελλε να είναι και η τελευταία τους συνάντηση. Αυτή τη φορά, στο γνωστό κέντρο της εποχής «Σεραφίνο». Ο κόσμος, φωνάζει στον Χιώτη: «φίλησέ τη». «Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Η Μαίρη Λίντα αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της και γιατί επέλεξε να βρίσκεται, σήμερα, στο Γηροκομείο Αθηνών. «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr