Συγκινημένος ο Διονύσης στο MasterChef. Δεν άντεξε και λύγισε....
Www.true.gr

Συγκινημένος ο Διονύσης στο MasterChef. Δεν άντεξε και λύγισε….

«Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου…».

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, ο Διονύσης Πρόιος, ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση, μάζευε τα πράγματά του για την περίπτωση που χάσει σήμερα στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Διονύσης, συγκινημένος, μίλησε για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει στο MasterChef και με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του.


«Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές.

Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη.

Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά», είπε συγκινημένος ο Διονύσης Πρόιος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr