Συγκινεί το τελευταίο μήνυμα μιας νιόπαντρης επιβάτιδας στον σύζυγό της λίγο πριν από τη συντριβή

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα του Boeing 737 MAX 8 στην Αιθιοπία.

Ανάμεσα τους ήταν η νιόπαντρη Ινδή, η Σίκα Γκαρκ, η οποία ήταν σύμβουλος του ινδικού υπουργείου Περιβάλλοντος και είχε λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στη συμφωνία του Παρισίου για το κλίμα. Είχε ταξιδέψει στην Αιθιοπία για να πάρει μέρος στην ετήσια σύνοδο του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP).

Πριν από σχεδόν τρεις μήνες είχε παντρευτεί τον Σουμίγια Μπατατσαρίγια και ζούσαν στο Νέο Δελχί. Μόλις μπήκε στο αεροσκάφος έστειλε στον σύζυγό της το μήνυμα:

«Επιβιβάστηκα και θα σου τηλεφωνήσω μόλις προσγειωθούμε».

Ωστόσο, ελάχιστα λεπτά αργότερα το αεροσκάφος συνετρίβη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σουμίγια δεν πρόλαβε να της απαντήσει, όταν ειδοποιήθηκε για το αεροπορικό δυστύχημα.

Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει διακοπές μετά την επιστροφή της από το Ναϊρόμπι. Σύμφωνα με την Ινδή υπουργό Εξωτερικών Σούσμα Σουάρατζ μίλησε με μέλη της οικογενείας της Γκαργκ καθώς και με τις οικογένειες άλλων Ινδών που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του αεροσκάφους.

Πηγή : thecaller.gr