Συγκινεί ο δημοσιογράφος Βότσκαρης: «Να σου πω εγώ τι είναι ο καρκίνος…»
Www.true.gr

Συγκινεί ο δημοσιογράφος Βότσκαρης: «Να σου πω εγώ τι είναι ο καρκίνος…»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης που όπως αποκάλυψε πρίν από μερικούς μήνες παλεύει με τον καρκίνο, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την μάχη του με την αρρώστεια.

“Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να το διαβάσεις, γράφει στο facebook με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα Καρκίνου. Είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να με νιώσεις. Είναι δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφια αγωνας πάθος για την ζωή”. Η ανάρτησή του συνοδεύεται από φωτογραφίες από τις χημειοθεραπείες που κάνει στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Βότσκαρης, δημοσιογράφος και ένας από τους πιο μαχητικούς συνδικαλιστές για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Τύπο, ανακοίνωσε το 2018, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως παλεύει με τον καρκίνο.

Εγραψε ο Γιώργος Βότσκαρης για τον Καρκίνο:


Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να το διαβάσεις. Είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος αλλά να με νιώσεις. Είναι δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφια αγωνας πάθος για την ζωή.

Να σου πω εγώ που το πέρασα και ξέρω. Είναι να σε λυπούνται οι άλλοι για αυτό που περνάς αλλά στην πραγματικότητα εσυ να τους λυπάσαι γιατί ξέρεις το νόημα της ζωης.

Να σου πω τι είναι καρκίνος γιατί τον είδα. Είδα να χάνω τους κοιλιακούς είδα να χάνω κιλά είδα να χάνω μαλλιά, γένια, να χάνω ένα κομμάτι του εαυτό μου.


Να σου πω τον πόνο να μην μπορείς να φας να μην μπορείς να πιεις αλλά να στέκεις με τις λίγες δυνάμεις σου κόντρα στον βοριά.

Να σου πω εγώ τι είναι καρκίνος γιατί τον κοίταξα με στραβή μάτια, είναι λοιπόν
η ψυχή
που βγάζεις και παλεύεις οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα.
Να σου πω τέλος ότι παγκόσμια ημέρα δεν είναι μόνο σήμερα είναι κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα πρέπει να μάθεις να παλεύεις.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr