Όπως έγινε γνωστό χθες αποκλειστικά από το T-live, μία 56χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Ιωάννα μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

«Θα ήθελα να δώσω δύναμη, κουράγιο και θάρρος στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με εμένα. Είναι μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που μπορούσα να συμμετέχω στην όλη διαδικασία. Όταν ήρθαν τα δύο μωρά στην αγκαλιά μου, δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Ήταν απίστευτη και μοναδική εμπειρία, και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει και να το βιώσει» ανέφερε η Ιωάννα που έκανε εξωσωματική σε ηλικία 55 ετών στην Αλβανία.

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ηλικιακό όριο που είναι τα 50 χρόνια. Για να γίνεις γονιός σε μία πιο προχωρημένη ηλικία, πρέπει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Εμείς πήγαμε μέχρι την Αλβανία. Στην Ελλάδα δε μπορεί να ισχύει το όριο των 50. Θα πρέπει να ανεβάσουν λίγο το όριο. Αυτό για μένα ήταν μία ταλαιπωρία. Έμεινα έγκυος στην πρώτη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργούλια και τον κ. Πάντο».

Στο T-live μίλησε και ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, κ. Γιώργος Γεωργούλιας.

Δες όλα όσα είπε η 56χρονη γυναίκα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live:

Πηγή: Tlife.gr