Σύγχρονη Μήδεια έσφαξε το ένα παιδί και έπνιξε το άλλο με μαξιλάρι
Www.true.gr

Σύγχρονη Μήδεια έσφαξε το ένα παιδί και έπνιξε το άλλο με μαξιλάρι

Χειροπέδες στη γυναίκα του Ιταλού παίκτη ράγκμπι Andrea Benatti που έπνιξε την κόρη τους με μαξιλάρι και έσφαξε τον γιο τους. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η Antonella Barbieri.

Οι αρχές συνέλαβαν την 38χρονη Antonella Barbieri, σύζυγο του πρώην διεθνή παίκτη ράγκμπι Andrea Benatti. Έπνιξε τη δίχρονη κορούλα τους με μαξιλάρι, έσφαξε τον 5χρονο γιο τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.


Το διπλό φονικό φέρεται να ξεκίνησε από το σπίτι της οικογένειας στη Suzzara στη βόρεια ιταλική περιοχή της Λομβαρδίας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η Barbieri έπνιξε την κορούλα τους με μαξιλάρι. Μετά πήρε με το αυτοκίνητο τον 5χρονο γιο τους Lorenzo Zeus και τον έσφαξε με κουζινομάχαιρο.Δεν ήθελε να σωθεί

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και μαχαιρώθηκε στο στομάχι. Περαστικός είδε το αυτοκίνητο και κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Τη βρήκαν με καρφωμένο το μαχαίρι στο στομάχι.

Η Barbieri, που είναι γνωστό ότι υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, εισήχθη στο νοσοκομείο. Βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και αναμένεται να κατηγορηθεί για το διπλό φονικό μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

«Έκανα κάτι κακό και θέλω να πεθάνω» έλεγε στους διασώστες προσπαθώντας να αρνηθεί τη βοήθεια.Ο σύζυγός της έπαιζε ράγκμπι στην εθνική Ιταλίας μέχρι το 2011 που συνταξιοδοτήθηκε με πρόβλημα στα μάτια. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση όταν άκουσε τι είχε συμβεί.

[newsit]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr