Συγχώρεσε την απιστία του άντρα της και ας έκανε παιδί με άλλη, η πεθερά της όμως της έκανε το χείρότερο

Όταν ένας από τους δύο συζύγους απιστεί, είναι τόσο θλιβερό όσο και συγκλονιστικό για τον άλλο σύζυγο. Μία γυναίκα στο Reddit έδωσε στον άντρα της μια δεύτερη ευκαιρία μετά από ένα one-night stand, που όχι μόνο έσπασε τους όρκους του γάμου τους αλλά επίσης είχε ως αποτέλεσμα έναν γιο. Έχει δεχτεί το αγόρι ως θετό γιο της και ήλπιζε να αφήσουν αυτό το φρικτό χάος πίσω τους. Ωστόσο, το πρόσφατο οικογενειακό πορτραίτο των πεθερικών της είναι μια έντονη υπενθύμιση της απιστίας του συζύγου της. Είναι λάθος που τους ζήτησε να το απομακρύνουν για χάρη της;

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους, ο σύζυγός της είχε ένα one-night stand.

Σε μια δημοσίευση στο Reddit, η σύζυγος εξηγεί ότι το one-night stand ήταν «για μια φορά και μετά από κατανάλωση πολύ αλκοόλ» με μια συνάδελφό του και είπε ότι και οι δύο το μετάνιωσαν.

«Περνούσαμε ένα δύσκολο κομμάτι στη σχέση μας εκείνη την εποχή, λόγω του άγχους που δεν μπορούσα να συλλάβω παιδί, οπότε προσπάθησα να τον καταλάβω και έδωσα στη σχέση μας μια άλλη ευκαιρία», εξήγησε.

Συγκλονίστηκε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της επρόκειτο να γίνει πατέρας – γιατί δεν θα ήταν δικό τους παιδί.

Αλλά επέλεξε να το αποδεχτεί, αντί να τιμωρήσει τον άντρα της ακόμη περισσότερο. Χρόνια αργότερα, έχει τώρα έναν γιο που είναι αγαπητός από τους πεθερούς της.

«Δεν τους κρατάω κακία γι ‘αυτό και εγώ ο ίδια τον νοιάζομαι σαν θετό γιο μου, γιατί τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του λάθος», εξήγησε.

Αλλά για την Γιορτή της Μητέρας φέτος, έλαβε μια υπενθύμιση για το λάθος του συζύγου της.

Ο πεθερός της ζήτησε από έναν καλλιτέχνη να σχεδιάσει ένα «οικογενειακό πορτραίτο σε στιλ Disney» της οικογένειας για να σηματοδοτήσει την περίσταση. Και η πεθερά της, που ήθελε να τοποθετήσει το τελικό σχέδιο στο σαλόνι του σπιτιού τους, της έστειλε μια φωτογραφία.

Όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν στο πορτραίτο – συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας της μίας βραδιάς του συζύγου της.

«Η καρδιά της ράγισε» όταν είδε τη γυναίκα στο πορτραίτο.

«Δεν έχω τίποτα ενάντια στο θετό γιο μου στο πορτραίτο, και ξέρω ότι τα πεθερικά μου είναι επίσης κοντά στη μαμά του, αλλά να την έχω στο πορτραίτο με τον σύζυγό μου ανάμεσα σε μένα και εκείνη… αυτό απλά μου ράγισε την καρδιά.»

Προσπάθησε να μιλήσει με την πεθερά της – αν υπήρχε κάποιος τρόπος να κρατήσουν το πορτραίτο μακριά από βλέμματα, καθώς της υπενθύμιζε συνεχώς την απιστία του συζύγου της.

Η πεθερά της ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας ότι ήθελαν μόνο ο εγγονός της να γνωρίζει ότι η μητέρα του θεωρούνταν μέλος της οικογένειας.

Της αρκούσε απλά να μετακινήσουν το πορτραίτο, καθώς ένιωθε εντάξει με τη συγνώμη.

«Και αυτό είναι το τέλος του θέματος για μένα», έγραψε.

Ή έτσι νόμιζε. Στη συνέχεια, η κουνιάδα της την κάλεσε και ήταν έξαλλη.

Της είπε ότι η μητέρα της έκλαιγε και ο πατέρας της είναι αναστατωμένος που το πορτραίτο του «προκάλεσε τόσο μεγάλο δράμα». Πρόσθεσε ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να πει στους γονείς της τι μπορούν ή δεν μπορούν να βάλουν στο σαλόνι τους «και ότι στην πραγματικότητα η μητέρα του θετού γιου μου είναι μέρος της οικογένειάς τους επειδή είναι η μητέρα του».

Αλλά η απατημένη σύζυγος υποστηρίζει ότι αυτό δεν αφορά την αποδοχή της μητέρας της γιού της. «Ζητάω πολλά να μη μου τρίβουν στο πρόσωπό μου ένα πορτραίτο που δείχνει τον άντρα μου ανάμεσα σε μένα και την ερωμένη του;» ρώτησε η Redditor.

Αρκετοί θεώρησαν ότι ήταν παράξενο το γεγονός που τα πεθερικά της συμπεριέλαβαν την ερωμένη του συζύγου της στο πορτραίτο.

«Όλη η οικογένεια δέχεται την ερωμένη του ως μέλος της οικογένειας, αγνοούν την απιστία», έγραψε ένας χρήστης. «Και η απατημένη σύζυγος παλεύει με τη γονιμότητα. Κρίμα.»

Κάποιος άλλος συμφώνησε. «Έχω την εντύπωση ότι τα πεθερικά στέλνουν ένα μήνυμα:» Ο γιος τους θα έπρεπε να παρατήσει την στείρα σύζυγό του και να είναι με τη γυναίκα που του χάρισε έναν γιο / τους χάρισε ένα πολύτιμο εγγόνι και πιθανώς θα μπορούσε να τους δώσει περισσότερα.»

«Πρέπει να σκεφτείς να αφήσεις τον άντρα σου», έγραψε κάποιος άλλος. «Ποτέ δεν θα απαλλαγείς από την υπενθύμιση της απιστίας του. Είτε δέξου το, είτε πάρε διαζύγιο.»

Σε μια ενημέρωση στην ανάρτησή της, εξέφρασε τη λύπη της για την ανάρτηση της ιστορίας της.

«Υπάρχουν σχόλια που με έκαναν να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα, αλλά οι περισσότεροι απλά βγάζουν άλλα συμπεράσματα και μιλούν σαν να ξέρουν τα πράγματα καλύτερα από εμένα», έγραψε. «Έχω ήδη αρκετή τοξικότητα στη ζωή μου, δεν χρειάζομαι περισσότερη, ευχαριστώ.»