Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Μα πώς αντέχουν; Γέλια μέχρι δακρύων στα γυρίσματα από τους ηθοποιούς. Τι θα συμβεί σήμερα με τα παράνομα ζευγάρια στο Κουδουνάρι και την guest εμφάνιση της Ελένης Γερασιμίδου;

Πολλές φορές είχαμε αναρωτηθεί βλέποντας τα επεισόδια από τη σειρά του Mega Συμπέθεροι από τα Τίρανα, πως καταφέρνουν οι ηθοποιοί, να κρατούν την ψυχραιμία τους με τόσες αστείες ατάκες που καλούνται να πούν. Ε, τελικά δεν αντέχουν. Το σπαρταριστό video που δημοσίευσε το Mega στο επίσημο προφίλ του στο instagram, δείχνει πως εκείνος που…λυγίζει περισσότερο από κάθε άλλον, στις ατάκες των συμπρωταγωνιστών του, είναι ο σεναριογράφος Μιχάλης Ρέππας που παίζει τον Βασίλη στη σειρά και ακολουθεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Βloopers made in Κουδουνάρι!

Δεν αντέχει άλλο ο Μπουκουράν

Με guest του επεισοδίου σήμερα την Ελένη Γερασιμίδου, βρισκόμαστε στο κέντρο Υγείας του Κουδουναρίου, αφού ο δήμαρχος επιμένει να πάνε εκεί για τις πρώτες βοήθειες την Αναμπέλα, την οικιακή βοηθό της Πένης, μετά το μικρό της ατύχημα στο σπίτι. Δεν έχει καταλάβει ακόμη πως η Αναμπέλα είναι ο μεταμφιεσμένος Μπουκουράν. Ο διάλογος που ακολουθεί στην αναμονή με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο συγγενή ενός ασθενή και τα τόσα δεινά που έχει περάσει, είναι επίσης ξεκαρδιστικός.

Πηγή: queen.gr