Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Συγκίνηση στο twitter για «Μάνθο» και «Πέγκυ» 21 χρόνια μετά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου η νέα σειρά του Mega, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα με ένα καστ καταξιωμένων αλλά και νεότερων πρωταγωνιστών.

Δείτε το βίντεο με την σκηνή:

Λίγα λόγια για τη νέα κωμική σειρά του Mega

Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων.

Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Βασίλης Κούκουρας και η Μαρία Λεκάκη. Οι δύο ηθοποιοί 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης αποθεώθηκαν στο twitter με ατάκες και εικόνες από την αξέχαστη σχέση Μάνθου – Πέγκυς…