Μιλάμε για το απόλυτο θηλυκό! Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στα καλύτερα της…

Το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί στο Survivor να μην είναι και η κορυφαία παίκτρια που έχουμε δει, σίγουρα όμως είναι μια παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η παίκτρια των Διασήμων του Survivor, δείχνει να το παλεύει και μέχρι στιγμής ο κόσμος την έχει κρατήσει μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ κάτι που είδαμε να γίνεται και χτες αφού αν και υποψήφια δεν κινδύνεψε ποτέ στην διαδικασία.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που σίγουρα μετά την συμμετοχή της, έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της και όπως άλλωστε και οι περισσότεροι που λαμβάνουν μέρος στο Survivor, αν δεν δει την καριέρα της να εκτοξεύετε σίγουρα θα έχει κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι Διάσημοι συμμετέχουν στο ριάλιτι του Ατζούν, εκτός βέβαια απο τον παχυλό εβδομαδιαίο μισθό που συμφωνούν πριν την είσοδο της.

Επειδή πάντα έχουμε μεγάλη απορία για το πως θα είναι οι παίκτες μετά το τέλος του Survivor και τι θα δώσουν παραπάνω στο τηλεοπτικό κοινό, ψάξαμε και βρήκαμε τι έκανε τόσο καιρό πριν την συμμετοχή της στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έτσι όπως τυχαία ψάχναμε ανακαλύψαμε ένα βίντεο πραγματικό δυναμίτη, με την παίκτρια των Διασήμων να λικνίζει το κορμί της χορεύοντας τσιφτετέλι κάτω απο τους ήχους και το άγρυπνο βλέμμα του Λευτέρη Πανταζή.

Όπως θα δείτε και εσείς το τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έκανε ακόμα και τον τραγουδιστής να τρελαθεί με τις χορευτικές της ικανότητες….εσείς;

΄

Πηγή: tvfreaks.gr