Η αποκάλυψη που κάνει ο Σοϊλέδης στο Survivor ανάβει φωτιές στην ομάδα των Μαχητών

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έρχεται σήμερα 7/3 και αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικός όπως και ο χτεσινός αγώνας που πραγματικά μέχρι το τελευταίο λεπτό καθήλωσε τους πάντες.

Το trailer είναι καταιγιστικό και δείχνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το τι θα δούμε σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ήττα έπεσε βαριά στους Μαχητές και εκτός αυτού είχαμε και επαγγελματική στρατηγική κίνηση που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης μετά το τέλος του αγώνα, αφού αποφάσισε να δημιουργήσει νέους τριγμούς στην αντίπαλη ομάδα με μια αποκάλυψη που έκανε στην Ασημίνα , με μοναδικό σκοπό φυσικά να διασπάσει την αντίπαλη ομάδα.

Η Ασημίνα στο trailer αποκαλύπτει ότι ο Άρης της είπε ότι η Σταυρούλα έλεγε άσχημα πράγματα για εκείνη όσο εκείνη ήταν έξω απο το Survivor, κάτι το οποίο ισχύει, με την Ασημίνα να τσιμπάει και να κάνει χαμό στην καλύβα των Μαχητών.

Φυσικά αυτό δεν το άφησε ούτε η Μαίη να πέσει κάτω, η οποία έχει προηγούμενα με την Σταυρούλα η οποία με την σειρά της την έχει δει κάπως.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο ότι ο Σοϊλέδης έπαιξε ένα πολύ δυνατό χαρτί το οποίο κανένας δεν περίμενε να δει. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που λένε πως γίνεται ο Σοϊλέδης να ξέρει τι έλεγε η Σταυρούλα για την Ασημίνα, αφού μπήκε στο Survivor πολύ πιο νωρίς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μυρίζονται δάχτυλο παραγωγής!

Παράξενο πάντως δεν φαίνεται να είναι και αυτό το σενάριο!

Πηγή:tvfreaks.gr