Ετοιμαστείτε να δείτε που στο τέλος θα έχουμε νέο ειδύλλιο στο Survivor

Πολλές οικειότητες με το καλημέρα έχει η Κάτια στο Survivor και ήδη έχουν όλοι αρχίσει να την κοιτούν με μισό μάτι, εντός και εκτός ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η Κάτια ήρθε στο Survivor όπως ακριβώς σας το είχαμε μεταφέρει απο την πρώτη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση για να επιστρέψει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, τα πράγματα όμως δεν είναι και τα καλύτερα για την παίκτρια των Διασήμων.

Η αγωνιστική της κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, ίσως και να φταίει και ο κορονοϊός που πέρασε στην Αθήνα, γι΄αυτό και άργησε να κάνει το ταξίδι. Το σίγουρο είναι ότι με το καλημέρα μάζεψε όλα τα φώτα πάνω της και πολύ περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα όπου ο κόσμος την σχολιάζει διαρκώς.

Εκεί όμως που πραγματικά γίνεται ο κακός χαμός είναι στο Twitter, στο οποίο οι χρήστες κάνουν ότι μπορούν για να αφήσουν το στίγμα τους, είτε με τις επευφημίες τους ή ακόμα περισσότερο με τις αποδοκιμασίες τους προς το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Αφού την έχουν περάσει γενεές δεκατέσσερις που κάθεται και ακούει την Βρισηίδα Ανδριώτου και τις υστερίες της, τώρα και με αφορμή ένα φιλί που έδωσε σε συμπαίκτη της, έχει ξεκινήσει άλλος πόλεμος.

Δείτε το βίντεο με το επίμαχο φιλί και να το θυμηθείτε, ότι στο τέλος θα παίξει και ειδύλλιο

Πηγή: tvfreaks.gr