Survivor: Τα όσα παρακολουθήσαμε χθες (2/3) στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη

Το βράδυ της Τετάρτης (2/3) είδαμε τον Γιάννη Τσολάκη να αποχωρεί από το Survivor και τη Σοφιάννα να «λυγίζει».

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης των Μαχητών είναι εκείνος που αποχαιρετά το Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, η Σοφιάννα «κατέρρευσε», ενώ νωρίτερα η ίδια είχε αναφέρει ότι είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και ότι έξω θα βρεθούν και θα ζήσουν πολλά πράγματα παρέα.

Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη, Κατερίνα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3) στο «Love it» και μίλησε για τον αγαπημένο της, λέγοντας πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τον αγκαλιάσει και να είναι και πάλι κοντά ο ένας στον άλλο.

«Ο Γιάννης είναι πολύ αληθινό και καλό παιδί, δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δημιουργήσει ίντριγκες. Ήμουν σίγουρη για την πορεία του στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή. Είχα προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε υποψήφιος ότι θα αποχωρήσει. Δε ξέρω γιατί, το ένιωθα μέσα μου, ήταν σαν να το ζητούσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα ήταν ο Γιάννης εκείνος που θα αποχωρήσει. Ήταν σαν να το ζητούσε ο ίδιος να αποχωρήσει.

Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός άνθρωπος και έβλεπα στο βλέμμα του ότι κάτι τον έχει κουράσει πολύ. Ίσως ήταν η πείνα, το ότι δεν είχαμε καθόλου επικοινωνήσει; Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, είμαστε πάνω από μισό χρόνο μαζί. Όταν μου έλεγε ότι θα μπει στο παιχνίδι, γελούσαμε, νομίζω δε το είχε πιστέψει 100%. Έβλεπα όμως ότι ήταν μια εμπειρία που θέλει να ζήσει και του είπα ότι θα είμαι μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλο αυτό» είπε.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα σχολίασε και την φιλία του Γιάννη Τσολάκη με την Σοφιάνα που από πολλούς θεωρήθηκε ως ένα είδος φλερτ.

«Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο δεν είχα καμία αγωνία για τη σχέση του Γιάννη με τη Σοφιάνα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ευλογία να βρεις τον άνθρωπό σου σε αυτή τη ζωή και εγώ τον έχω βρει. Δεν είχα κανέναν λόγω να ζηλέψω. Ο Γιάννης ήταν πολύ σωστός, δεν υπήρξε κάτι από την πλευρά του. Για να έκανε τόση παρέα ο Γιάννης με τη Σοφιάνα έχει δει σίγουρα κάποια πολύ καλά στοιχεία τα οποία θα μου τα πει όταν γυρίσει με το καλό. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη, για να έκανε παρέα μαζί της είμαι σίγουρη ότι είναι καλό κορίτσι και θα χαρώ να τη γνωρίσω από κοντά.

Εμένα η κοπέλα δε μου έδειξε να έχει κάτι ερωτικό προς τον Γιάννη. Απλά δέσανε και κάνανε παρέα. Είμαι και άνθρωπος γενικά που δε ζηλεύω. Κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να είχε πρόβλημα εγώ δεν ζηλεύω. Τον εμπιστεύομαι τον Γιάννη. Είναι πολύ όμορφος και έχει τύχει να αρέσει σε διάφορες κοπέλες. Δεν είχα κανέναν λόγο να σκεφτώ κάτι άσχημο. Το καλύτερο σε μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη» δήλωσε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη.

Όσο για την γνωριμία και τη σχέση τους ανέφερε: «Δε μπορώ να πω κάτι για γάμο, θα δούμε. Μακάρι να γίνει, εγώ το θέλω πάρα πολύ. Αν κάποιος πιστεύει στο κάρμα, μπορώ να πω ότι και το δικό μου κάρμα και του Γιάννη ήταν για να βρεθούμε σε αυτή τη ζωή. Με φωνάζει “μπουμπού” και μου λέει συνέχεια “είσαι η μπου μου”¨. Μου έστελναν πολλά μηνύματα για τον Γιάννη, χθες ειδικά μετά την αποχώρησή του πήρα πάρα πολλά μηνύματα για “συγχαρητήρια”, δεν έχω απαντήσει ούτε στα μισά. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Το πρώτο πράγμα που θα του πω είναι ότι τον περιμένω και θα είμαι εκεί μόλις φτάσει Αθήνα.

Πηγή : newsbomb.gr