Πόσους ακόμα παίκτες θα δούμε να μπαίνουν στο Survivor

Survivor spoiler: Πόσες φορές θα ακούσουμε φέτος το ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ακόμα το ψάχνουμε, γιατί όπως έχει διαρρεύσει σύντομα θα έχουμε την είσοδο νέας παίκτριας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ακόμα και ο Γιώργος Λιανός θα έχει βαρεθεί να το λέει, αφού φτάσαμε σχεδόν μέσα Μαρτίου και ο Ατζούν βάζει ακόμα κόσμο στο Survivor.

Νέο πρόσωπο αναμένεται να εισβάλει στο παιχνίδι και το όνομα αυτού είναι Στέλλα Ανδρεάδου και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα ενσωματωθεί στους Μαχητές.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, είναι πρώην παίκτρια του αλλά και προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μπέρμιγχαμ, εκτός αυτών όμως είναι και ναυαγοσώστρια και δηλώνει και αθλητικογράφος.

Κανονικά η είσοδος της ήταν να γίνει πριν μπει στο Survivor o Στάθης Σχίζας και η Τζο Μαριδάκη, φαίνεται όμως ότι μάλλον κάτι ετοιμάζει η παραγωγή κάτι το οποίο θέλει να το κρατήσει κρυφό.

Ίσως να την δούμε ακόμα και αύριο, αν και θα περιμέναμε να δούμε κάποιο spoiler και στο trailer, μάλλον όμως ψάχνουν να βρουν και τον επόμενο άντρα που θα κάνει την διαφορά!

Πηγή: tvfreaks.gr