Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στον αγώνα ασυλίας – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Twitter αποθεώθηκε ο Κόρομι που σήκωσε 170 κιλά, αλλά σχολιάστηκε και η επικινδυνότητα του αγωνίσματος
Ο Γιώργος Λιανός το είχε πει, πως το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο, σκληρό και απαιτητικό από όλα τα προηγούμενα. Η αλήθεια είναι πως όσο προχωράμε προς την τελική ευθεία οι παίκτες που έχουν απομείνει εκτός από την πείνα που είναι ο μόνιμος αντίπαλός τους υποβάλλονται και σε σκληρές δοκιμασίες.

Αυτή τη φορά οι παίκτες κλήθηκαν με φόντο το έπαθλο του φαγητού να βγάλουν εις πέρας μια ιδιαίτερη και επικίνδυνη δοκιμασία. Θα έπρεπε να σηκώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά στους ώμους τους, κάτι που απαιτεί τεχνική και προπόνηση για να μην τραυματιστούν.

Σάλος στο Twitter

Η δοκιμασία αυτή προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του twitter καθώς όπως παρατήρησαν τέτοιες δοκιμασίες είναι επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών
. Μάλιστα υπήρξαν ακόμα και χαρακτηρισμοί όπως «βασανιστήρια» για το αγώνισμα και η παραγωγή επικρίθηκε σφοδρά.

Γιώργος Κόρομι: Σύγχρονος Άτλαντας με 170 κιλά στους ώμους

Οι άνδρες των Μπλε και των Κόκκινων ξεπέρασαν τα 110 κιλά, με τον Κόρομι να σηκώνει 170 κιλά κάνοντας ρεκόρ!

Μάλιστα ο Κόρομι απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τη δύναμή του.

Η δοκιμασία με τα κιλά στους ώμους έκανε σε μια νύχτα σταρ τον Γιώργο Κόρομι. Ο παίκτης που αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι κατάφερε να γίνει trend στο Twitter, μετά το χτεσινό αγώνισμα.

Ο «Κόρο» είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει από την αρχή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Σαν σύγχρονος Άτλαντας κατάφερε να σηκώσει 170 κιλά.

Ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τίποτα, όσα κιλά κι αν σήκωνε, παρά το γεγονός πως οι συναγωνιστές του, όπως ο Σάκης ή ο Ηλίας έδειχναν να υποφέρουν στην προσπάθειά τους να σηκώσουν αυτό το βάρος.

Ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Αλέξη Παππά να κάνει μία πρόταση στον Τζέιμς Καφετζή και εκείνος δέχτηκε

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν… με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον James να βγουν στο… τάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός.

Ο Αλέξης Παππάς είπε συγκεκριμένα:

«Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;».

 

Με τον Τζέιμς να απαντάει:

«Αλέξη εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα αν δε ρίσκαρα τη θέση κάποιο άλλο την ομάδα μου. Αν ήταν να βγω εγώ κι εσύ, θα το έκανα με τα χαράς, αν υπάρχει κάποια εναλλακτική εγώ είμαι μέσα».

«Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εγώ σε ρωτάω ευθέως το μήνυμα είναι προς όλο τον κόσμο. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγούμε στον τάκο και εγώ κι εσύ», συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

Με τον Τζέιμς να καταλήγει και να αποδέχεται την πρόταση:

«Είμαι μέσα. Έχω πει ότι προτιμώ να φύγω το παιχνίδι αυτός που είμαι παρά να κάτσω και να είμαι αυτός που δεν είμαι».

Τι θα γίνει σήμερα στο πρώτο στίβο μάχης
Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, η μπλε ομάδα κερδίζει, επομένως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία!

Την ατομική ασυλία κερδίσει η Καρολίνα Καλύβα… η οποία όπως είναι γνωστό θα δώσει ή τον Αλέξη Παππά που θέλει να βγει στον τάκο ή τον Τριαντάφυλλο.

Όπως αναφέρουν τα spoilers ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος θα είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι μένει να δούμε αν οι πρώτες διαρροές για το σημερινό παιχνίδι επιβεβαιωθούν και φυσικά αν θα δούμε στον τάκο τον Αλέξη από τη μία και από την άλλη τον James!